08-01-2007, 11:54 AM
Kolasin Saksa ebay's cgi.ebay.de. Silma hakkas igasugust vanatehnikakola, mis osalt suu vett jooksma võttis. Seepärast siis küsimused teadjamatele kaasfoorumlastele:
1. Kas ma saan Eestist seal oksjonitel osaleda ja pakkuda?
2. Kui ma millegi ära võidan (nt esemeks on mõnekilone jalgratta abimootor), siis kuidas on võimalik see ese Eestisse toimetada?
3. Kas ja millisel moel on võimalik p2 mainitud eseme eest Saksamaale maksta?
4. Kas ja kui palju p2 mainitud eseme toimetamine Eestisse võib maksma minna?
Või on siiski ainus võimalus ise Saksamaale minna ja niiviisi miskit varandust hankida?
Sealmaal on lihtsalt palju sellist kola, mis siin üli-rariteediks muutunud ning mida Kurtna laatadel praktiliselt ei näe...
1. Kas ma saan Eestist seal oksjonitel osaleda ja pakkuda?
2. Kui ma millegi ära võidan (nt esemeks on mõnekilone jalgratta abimootor), siis kuidas on võimalik see ese Eestisse toimetada?
3. Kas ja millisel moel on võimalik p2 mainitud eseme eest Saksamaale maksta?
4. Kas ja kui palju p2 mainitud eseme toimetamine Eestisse võib maksma minna?
Või on siiski ainus võimalus ise Saksamaale minna ja niiviisi miskit varandust hankida?
Sealmaal on lihtsalt palju sellist kola, mis siin üli-rariteediks muutunud ning mida Kurtna laatadel praktiliselt ei näe...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel