12-05-2004, 14:03 PM
no sai ka enda liikur siia yles pandud. kunagi sai endale autot otsitud mis olex säästlik, odav ja mis põhiline stiilne
autosid mis sobisid oli päris mitu, aga kuna naise arust oli fiat nii \"nunnu\"
siis sai see ostetud. ja kahetsema ei ole pidanud sest auto oli hästi säilinud ja naisega ka probleemi ei tekki kui liiga tihti garaažis käin
auto iseenesest FIAT 127 MKII 0.9L 33kw 79.a. andmete järgi olen ma teine omanik eestis. kere on fiati kohta yllatavalt hää, ja mootor on v.hea, 33kw-st midagi erilist ei lootnud aga tõmmet on nii mis kole, sõber arvas et äkki polegi 0.9
hetkel auto garaažis pilbastex ja rem pooleli.
probleeme tekitab hetkel see et ei leia korralikku käigukasti norm raha eest, enamus on kas hirm kallid või siis nii juustud
et minu oma on nende kõrval veel hääs korras. vt ka SIIT
kui kellelgi on mingeid kogemusi, andmeid, nõuandeid või varuosi fiat 127 kohta, siis andke teada.
nii ja lõpux ka mõned pildid minu fiatikust leiad SIIT!

auto iseenesest FIAT 127 MKII 0.9L 33kw 79.a. andmete järgi olen ma teine omanik eestis. kere on fiati kohta yllatavalt hää, ja mootor on v.hea, 33kw-st midagi erilist ei lootnud aga tõmmet on nii mis kole, sõber arvas et äkki polegi 0.9

hetkel auto garaažis pilbastex ja rem pooleli.
probleeme tekitab hetkel see et ei leia korralikku käigukasti norm raha eest, enamus on kas hirm kallid või siis nii juustud

kui kellelgi on mingeid kogemusi, andmeid, nõuandeid või varuosi fiat 127 kohta, siis andke teada.
nii ja lõpux ka mõned pildid minu fiatikust leiad SIIT!