Postitused: 98
Teemad: 30
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
12-09-2008, 21:39 PM
tervizt.
Kuna maa seisab lollit tyhjana, endal on ropult igav ja rahakest on, (maha ka juua ei taha) otsustasin et ehitaks endale bagi.
Selleks ostan endale odavalt vaz 2109.
http://www.o2-photo.com/photo/0204.jpg
Kas te toetate sellist plaani, et ma lõikan maha sellest kogu kere (kapott jääb alles). Siis muutuks masin kergemaks ja tal oleks rohkem jõudu minna. teiseks ehitan sinna pakudest raudtorudest turvaraami ja lisan sport turvavarustuse (trakide moodi turvavöö, juhuks kui ma peaksin suutam selle "katusele keerata".
KAs selline isee oleks hea v ei kõlba se kuhugi?
Võrr-> Minimopeed stella-> 50ccm aprilia-> 400cm3 yamaha XS400-> Kas elu annab veel midagi?
Postitused: 816
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Vaata ka teisi bagiehituse teemasid, kusagil oli väga hea projekt, samuti autost tehtud. Doonorauto oli muidugi muu.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Maine:
0
Oled sa sõitnud autoga millel on esivedu ja millel on maha vüetud veojõukontroll?
Ma olen, ja kuirvi minnes läheb ikka väga lappama kui sõidukogemusi pole, sellesk ongi mõeldud käsipidur, mis tagab kurvis tagutsa libisemise. Väimusest ei tea jah palju rääkida, vbl ei võtagi maha ja teen lihtsalt kõik sisustusest puhtaks, et auto kergemaks muuta.
piduritega oli tal probleeme, voolik katki vms, piduripedaali vajutades tilgub. Õnneks n need vaz jupid ni odavad et sellega ei tule probleeme.
Võrr-> Minimopeed stella-> 50ccm aprilia-> 400cm3 yamaha XS400-> Kas elu annab veel midagi?
Postitused: 584
Teemad: 72
Liitus: May 2003
Maine:
2
Kui juba uitmõtted õhus, siis panen kirja ka enda mõtekäigu.
Päris palju amatöör bagisi on ehitatud põrnika baasil. Miks aga mitte teha seda VW bussi raamil? Ei pea silmas T2-te (68-79) - need niigi haruldased, aga ntx T3: tal tagavedu, kogu jõuallikas on ka taga, kere toetub raamitaolisele asjandusel. Küttepaak on küll esisilla kohapeal, aga seda annab koos raami lühendamisega ka mootori poole nihutada.
Või mis?
Postitused: 3,135
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
60
Ma oma väheste kogemuste baasil pakuks, et kõikvõimalikud tehaseraamid on selleks kasutuseks liiga kohmakad ja vedelad. Tasapinnalisel raamil pole lihtsalt sellist väändejäikust mis vedelal, suvalise odava bussi alt tulnuna võib ta olla roostes või praguline, tugevdamine on tüütu, õõtsad võivad olla nõrgad jne jne. Kuskil keegi müüs hiljuti ju valmis VAZ-bagi, valmis raami baasilt edasi liikumine on palju lihtsam, isegi kui tehnika vajab näppimist.
Kandekere lõikumine ja tugevdamine tundub veel keerulisem, parem pane sinna lihtsalt turvakaar või -puur sisse ja sõidulusti on piisavalt.
Maine:
0
Eks ma haaran tesest varjandist kinni, lykkan sinustuse puhtaks, ja kerge raam sisse. Eks kunagi hiljem teen midagi hullemat.
Maine:
0
Ma arvan et teen suhteliselt sama mis ralliace16 siia postitas viimati. Aga minu oma tuleb vana hea laadaga.
Maine:
0
Kas keegi on kursis lada mootori tuunimisega?