Postitused: 1,394
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
54
Mul seisab külmas kuuris, pole midagi hullu jäätunud. Aga eks ta tahab määrdepudelit näha, vetthülgav asi ei jäätu nii kergelt.
Peamine ebamugavus on see, et kuna mul on kruusateed, siis kui tuleb rookimist vajav lumi palja maa peale, siis kivid lõhuvad kibekiirelt kaitsesplindid. Kooner nagu ma oen, läks m5 kõige pehmem keermelatt asemele. Siiani pole midagi halba juhtunud masinale ja ei purune ka nii lihtsalt. Tänavakivi ja asfaldi inimestele mudugi võõras mure.
Postitused: 4,856
Teemad: 71
Liitus: Aug 2009
Maine:
26
Kuna tervis kehva ja suurt puhurit käima sikutada ei jaksa sai turul silm peal hoitud ja aasta müügis olnud võimekale puhurile ESPINA XTP121 (elektristarter)mille müügihind oli 850,. pakkumine 600 tehtud ja kuna müüjale sobis siis eile ka mõni tund töödanud 2022 aasta puhur koju taritud.Täna sai võetud ette üldine masinaga tutvumine ja hooldus.Tundub,et juba tehases laotakse masinad pohuilt kuivalt kokku...Rattad tulid pisukese jõuga kangutamisega võllidelt maha,rattavõllil kerega liitumiskohas miskised malmist puksid äkki ja ka need roostesed...Pisut lammutamist ja sai kõik kenasti tavoti alla...Vanal norletil nt kuivalt kokku lappamisest keeldubki üks ratas võllilt eraldumast ja loobuda tuleb võllist või veljest...ka vanal on kere küljes miskid puksid ja kõik juba kuivusest avad loperguseks lutsinud...Kevadel lammutab laiali ja hakkab taastama,see suvi lihtsalt polnud aega...Manual räägib ka teo määrimisest,aga seegi tehases kuivalt kokku pandud ja isegi turvatiftid ei soovi võllist väljuda...Ühe sain siiski kätte ja teolaba käib suht raskelt võllil...kevadel hooaja lõpu hooldusel tuleb ka see lahti kiskuda ja elustada enne kui hilja pole...Tehase manualis räägib küll nn hooldusest,aga rattavõllide pukside määrimisest poolt sõnagi...Tehasel uusi pukse toota ja müüja muidugi kasulikum kui määrida...
Aga hea mugav on küll käivitada kui juhe seina ja vajuta nuppu...
Mullu äkki siin kirusin pisut seda joistikuga londi keeramist kuna täpsus jätab kahjuks soovida,aga selle eest ühest servast teise keerab hetkega,vändast annab kruttida...Ja loomulikult igati rahul oma uue kallimaga ja isegi naine saab selle käima ja lume tõrjutud sellega...