(02-10-2009, 08:13 AM)swen17 Kirjutas: kunagi siit kusagilt foorumist jooksis läbi kuulutus kus keegi müüs kadeti/olympia keret koo sildadega.vist oli kusagil harjumaal.kas keegi sellest ei tea midagi?
See olin mina, kes pakkus
seda jumala muidu. Kahjuks ei ole mul ka infot, kes
selle kerejäänuse koos sildadega minema viis. Igastahes mingi jopega vend oli ja Transiti taha ta selle haakis. Mis ta sellega teha plaanis jäi mulle arusaamatuks, sest minu arusaamine autoehitusest sellest autot küll meisterdada ei võimalda. Pigem sisekujunduselement.
Aga kuna tegu oli varasema mudeliga, siis veljed olid hoopis teise auguvalemiga kui M400/401 ja K38. Kui aga 16 tolliseid M400/401 velgesid vaja läheb, siis neid on mul terve hunnik, rehvid on muidugi pudedad ja ilukilbi klambrid on ka osadel puudu, kuid neid saab eraldi kaasa.
Ehk siis, kui on plaanis asi ikka originaaljärgselt teha, siis ei sobi ükski teine velg ega rehv M400 ega Kadetti alla, kui ainult originaal. Silla ehitus on selline, et kumerad tsiklirehvid ei võimalda üldse sõita ja mingid suuremad mõõdud alla ei mahu. Seega jääb üle ainult originaalmõõt, kuigi ka siis on sõiduomadused üsna harjumatud tänapäevainimesele.