Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Aga kuidas siis jääb silindrite hoonimisega?
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 193
Teemad: 34
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Teostati nii puurimine kui ka hoonimine.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Seda esimest fotot vaadates saab ainult rõõmu tundma, tore,et asi edeneb mulle meeldib!
Maine:
0
uko, vaatan, et su Jawal on samasugune karpa nagu minu omalgi. Oskad ehk öelda, või keegi teine siin, et mida karpa kõige alumine viltu sissekeeratav kruvi reguleerib ning see väiksem vaskkruvi? Mul olid mõlemad täiest kinni keeratud. Ennem kui neid kruttima asun uuringi, et mida nad reguleerivad.
Postitused: 699
Teemad: 26
Liitus: May 2004
Maine:
10
Viltuse kruviga regullid segusiibri avatust,ehk tühikäigu pöördeid.Pronksist kruvi on tühikäigu tüüs,seal ei ole midagi reguleerida.Tegelikult küll on,aga see on pikem jutt.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
22-12-2009, 00:28 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2009, 00:30 AM ja muutjaks oli
veix__.)
Ma prooviks ka nii, et vahetaks omavahel süüteküünlad ning süütepoolid ära ning vaataks kas ikka sama silinder tõrgub (praeguse ilmaga seda muidugi jah külma käes tegema ei kipu ja kui sellisena ostja leiad, siis pole vast mõtetki)
Maine:
0
Kas ma olen õigesti aru saanud, et selline nähtus ei ole normaalne, et keerates süütevõtme asendisse II kustuvad kõik kontrollambid ja ka tuled?
Lisaks on huvitav see, et ühtäkki lihtsalt tsikkel enam ei käivitunud. Päeval sõitis ja pärast mõnetunnist seismist õhtul enam käima ei läinudki. Praegugi vändast lüües ainult lubab ja kui käima läheb, siis käib enamasti ühe pütiga või mõlemate püttidega käies käib vaid lühikest aega.
Mõtlesin, et kuna praegu on paar huvlist siin ära kadunud nagu ikka nende müügiasjadega alati on, siis nokitseks ilmade soojenedes ise edasi masina kallal.
Vaja oleks ka süüde "kella" järgi paika panna. On kellelgi ehk Tartu või sellest lõunapoole jäävatest kantidest vajalikku aparaati pakkuda?
Maine:
0
Süüteluku juba vahetasin välja uue vastu. Miski ei muutunud. Järelikult tuleb ikkagi juhtmestik maha kiskuda. Pole kusagilt korralikku Jawa 634 elektriskeemi ka leidnud. On kellelgi endal skännituna või mõnda linki jagada. Foorumis kõik pildid kadunud seoses Jawa 634ga el. skeemide teema alt.
Ette tänades
Mikk