Varastatud unikaalne mootorratas

Sõbra palvel lisan siia lingi,kust saab täpsemalt lugeda,millega tegu ja kuidas ühendust saada: http://vanatehnika.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1208

Vasta

Suurest murest hoolimata:

Mina näen pildil tavalist Minski 125'st. Ei midagi unikaalset.
Tellimusrattad on moes praegu. Küll kingiti masinaid vahel edukatele töötajatele.
Tagasiostmise pakkumine on vesi kaabakate veskile.

A.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Ei tahaks teiste õnnetuse juures tähte närida, aga see Minsk 125 - teema on üsna häirima hakanud. Kas pole tegu hoopis "Kovrov 125 - ga" , K - 55 ? Või on tõesti mingi suvalistest osadest kokku pandud eritellimuse mudeliga..,.Rolleyes
Tegelikult tõesti veel rohkem nagu K - 58.
Vasta

Mina ei tea ausalt rohkem sellest masinast,kui kirjelduses on öeldud seda.
Mulle tundub ta K-58 moodi olema,mitte minsk nagu mõni kodanik arvab. See,et kas tegu on unikaalse või mitte unikaalse asjaga on suhteline ja eks iga ühel ole oma arvamus sellest.Paluks vähem kriitikat selles osas.

Vasta

(11-04-2011, 10:37 AM)Maz500 Kirjutas:  Mina ei tea ausalt rohkem sellest masinast,kui kirjelduses on öeldud seda.
Mulle tundub ta K-58 moodi olema,mitte minsk nagu mõni kodanik arvab. See,et kas tegu on unikaalse või mitte unikaalse asjaga on suhteline ja eks iga ühel ole oma arvamus sellest.Paluks vähem kriitikat selles osas.

See ongi "vähem kriitikat", vähem pole võimalik. Wink Ega mina ka ei tea , lugesin samapalju "Vanatahnikast".

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne