Darkstalker
Registreerimata
Eestis on juba kaks Cobra replicat -
esimene Rex R-12 ja
Pilgrim Sumo, viimane alles küllaltki hiljuti valminud.
Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Need on juba ammu müügis. Sellise rahaga aga pole neile veel esialgu Maarjamaal ostjaid.
Asp
Postitused: 144
Teemad: 12
Liitus: Feb 2002
Maine:
0
Päris kobedad masinda mõlemad.
Postitused: 19
Teemad: 4
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
millest need r-12 kere detailid tehtud on ja kuda nad on vormitud nii kumeraks (2rge hakake s6imama kui ma sellise tobeda kysimuse esitasin sest ma ei tea autodest mitte muffigi aga muidu huvitavad pillid)
Maine:
37
Klaasplast materjaliks, kumerused saadud spetsiaalsete vormidega. Kui suuremat huvi, uuri Mati Kitse käest.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
See R 10 oli ikka suur asi 89-91 ajal. Mäletan seal Jaani kiriku vastas Pärnu mnt. oleva maja seinal olnut Rexi reklaamigi.
Just a man!
Postitused: 1,514
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
muuseas, nagu näha, on neil koduleht uuenenud ja lisandunud pildid raamist, kerest jne.
Maine:
37
Süsinikfiiber? Carbonfiber? Kus Eestis selline autoklaav on, kus seda vaaritada?
Vat seda nalja tahaks ma näha. Igatahes kere, mis seisis kod. Kitse hoovis pikka aega, oli puhast klaasplast.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,514
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Kits ise väitis mulle, et süsinikplast. See oli ka kodulehel kirjas, pärisin talt veel meili teel üle.
Et Eestis pidavat süsinikplasti tehnoloogia juba 25a. olema...