Postitused: 426
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
24-10-2013, 21:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-10-2013, 21:19 PM ja muutjaks oli
Maamees.)
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 5,114
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Võiks olla saksa Göricke ja Valdol läheb kindlasti vaja, ikka muuseumi jaoks!
Et metalliks ei lasknud, see on kiiduväärt, midagi sealt ikka saab, mulle näiteks meeldivad need vanatüübi kitsad/kumerad veljed nagu sel rattal all.
Maine:
1
Valdo tundis huvi korra selle trampvankri suhtes, kuid rohkem pole ühendust võtnud. Äkki keegi võtab selle kodutu om headesse kätesse?
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
1
05-11-2013, 23:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2013, 23:13 PM ja muutjaks oli
Maamees.)
Tänud, kohe kergem hakkas!
Lihtsalt infoks, see aparaat asub Kiilis ja konutab laonurgas ning tunneb end üksikuna.
Maine:
1
Sai siin suuremat moodi ladu koristatud ja see nukker velo ikka nurgas uut omanikku ootamas......
Postitused: 4,470
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
52
mulle näiteks meeldivad need vanatüübi kitsad/kumerad veljed nagu sel rattal all.
.......kirjutas KASS.
See kitsas ja kumer meenutab vana TURISTi velge (U-profiil), teine V-profiiliga ei meenuta midagi haruldast.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 22
Teemad: 3
Liitus: Feb 2014
Maine:
0
Antud kolmekümnendate sakslast kaedes,tekib vastupandamatu soov,omastada esipidurid ja porilaud (puhtalt ahnusest,omakasupüüdlikusest ja saamahimust).Kui velopäästja (Hr.Maamees) on nõus ja ei pea surmapatuks,ühe isendi kasutamist,doonorina teise kasuks,oleks huvitatud päästetu arhiveerimisest.Ps.Kuressaare sõpruslinnas Tallinnas saab ikka vahel käidud (loomulikult puhtast ahnusest) ja kaugel see Kiiligi sealt enam.