14-06-2013, 11:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-06-2013, 16:39 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
(14-06-2013, 14:08 PM)Ishijupp Kirjutas: ... Mis on see melonikujuline asi kolmandal pildil? Kust saab kolle õhku? Põnev konstruktsioon, kui mahti saad, siis kostita rohkemate piltidega!...Melonikujuline asi on ahju sisu "negatiiv". Õhku saab kolle alt august. Idee ise saadud järgnevalt lingilt http://www.youtube.com/watch?v=khG2Zu-GHUI
(15-06-2013, 08:22 AM)v6sa Kirjutas: Palju sihukese tandoori 500 peale saamiseks puid kulub?
(16-06-2013, 11:11 AM)Marko Kirjutas: ... Londonis tehti tahmafiltrid kohustuslikuks, pärast seda hakkas õhk linnas jälle läbi paistma...London ja Eesti on erinavad asjad. OK, Tallinnas Nõmmel saan ka veel aru miskit murest. Mujal aga on piisavalt ajali majad, et see üldse probleem oleks. Kuressaares pole ma küll kütmisest mingit probleemi näinud.
(25-06-2013, 11:52 AM)motamees Kirjutas: Ma "unustasin", et ahi tuleb ka sisse kütta. Algul läks kogu energia kuivatamise peale. Vesi jooksis villavoodri vahelt sirinal.
(30-06-2013, 13:57 PM)Ishijupp Kirjutas: Moded, teema kipub raketist väga kaugele minema, ehk saab tõsta tandoori postitused eraldi teemaks?teema poolitatud. Pealkiri sai mu väikese mätta otsast paistva maailma järgi - igatahes uus ja huvitav!
(30-06-2013, 13:57 PM)Ishijupp Kirjutas: Täiesti ehe naanPole otseselt aega võtnud, aga umbes 5minutit. Ma plötsisin tainast kettaid kokku ja kälimees oli "peatpidi Manni kõhus". Tema vastutas selle osa eest. Nii see Henri leiutatud konveier töötas. Konveieri lõpus olid ka lõpptarbijad. Naised mugisid naane ja ootasid liha.Kui kaua küpsemine aega võttis?...
(30-06-2013, 18:46 PM)Ishijupp Kirjutas: ... Kui ahi hoiab pisut paksema naani kinni, siis võib proovida riivjuust kahe taignakihi vahele rullida, tulemuseks mõnus krõbe leivake,...Esimesed naanid tegin käte vahel ja tulidki liiga paksud. Paisus seinal täitsa pirukaks. Väljast hakkab kõrbema ja seest jääb tooreks. Siis palusin toast tainarulli tuua ja rullisin hästi õhukeseks. Need olid juba mulle harjumuspärase naani moodi. Aga mis mina ka tean naanidest, alles õpin. Tuleb välja, et naan võib ka paks olla.
(29-07-2018, 15:29 PM)taavi Kirjutas: kuidas motamehe ahi ajale ja kasutusele vastu on pidanud? kevaditi vajab rohkem kütmist, et niiskus välja saaks?