Sain selle kahvli lõpuks kätte sealt. Võll tahtis suuremat haamrit näha. Täna sai siis siduri turgutamise operatsioon lõpule viidud. Veel töötas, aga kangi käik oli kole suur ja kohati hakkas libisema ning tahtis kole palju jõudu, enne kui haakis. Paganama suur jauramine oli. Igal pool tihvtid. Ja kuna minu autoroller on ümberehitatud ning sinna lisatud reduktorkast, siis selgus, et minu siduri kast rolleri alt välja enam ei mahugi. Seega tuli seda tööd teha kast rippus tagatelje peal.
Tööd tuli teha siis seal:
Üks siduri pakk oli sedavõrd kulunud, et siduriketaste keskel olev hammaks on vastu korvi hõõrunud:
Mõõtsin pakid üle. Üks oli 20.5mm paks, teine 21.5mm. Esimese laksuga panin esimesse 3 ketast ja teise 2. Mõõtsin üle, mõlemad pakid olid peale seda 24mm ja tundus, et kõik kenasti mahub. Panin ühe komplekti kokku ja lükkasin võlli läbi, et liikuvust testida. Natuke tihke oli - samas polnud millegagi võrrelda. Helistasin ksf. MR-le ja uurisin, mis paki paksus peaks olema. Targemad mehed manitsesid, et kui liiga palju kettaid panna võib vabakäik ära kaduda. Selle hirmus võtsin uuesti lahti ja jätsin esimesse 2 ketast ja teise 1. Paksused mõlemal ca 22,5mm. (Originaalis tundub, et on 20 ketast per pakk. Mul siis ühes nüüd 22 ja teises 21)
Panin kokku ja selgus, et oleksin võinud vabalt mõlemasse pakki ikka 1 ketta rohkem panna. Hoova käik ikka suur veel, aga nüüd seob kenasti. Ma küll loodan, et ma seda tööd pikka aega ei pea uuesti ette võtma. Kokku avastamise ja mässamisega poolteist tööpäeva nokitsemist. Kes plaanib selle ürituse ette võtta, siis kindlasti tuleks jälgida et siduripaki ketas mis käib vastu korvi ennast oleks see millel hambad sees pool. Kui panna paaritu arv kettaid, siis peab seetõttu kuskil keskel kaks ühesugust ketast kõrvuti jääma.
Pakid koostatud:
Ja tulemus siis selline:
https://youtube.com/shorts/1JuXvQfwC4U
Saab aias ringi kärutama jälle hakata