Postitused: 4,499
Teemad: 37
Liitus: Sep 2009
Maine:
53
10-06-2025, 14:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-06-2025, 16:47 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
Teema on poolitatud
treipingi-teemast.
aavu ei näe vist isegi pakutavat, 13piisab näeb kaht pilti, aga null kontaktivõimalust müüjaga.
---
Suletud seltskonnale?
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 7,041
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Huvitav-huvitav. Ma olen feisbukitu, aga pilte näen. Telefoninumber anti ka, seega saaksin vajadusel terahoidja kätte küll.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,718
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
37
Sorri, minu viga: ma ei pannud kokku, et kontakt ja pildid on ilusasti laiali jaotatud, et marketplaces pildid ja number siin.
Pilte näitab mul ka sisse logimata, niiet kas ja miks aavu ei näe? Sirvib näoraamatut idapiiri tagant?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 4,499
Teemad: 37
Liitus: Sep 2009
Maine:
53
https://www.facebook.com/marketplace/ineligible/
Selline kiri tuleb aadressi kohale. Üldiselt ma ei lähe sinna, kus NÕUTAKSE mingit registreerimist ja KÜPSISEID. Las arvavad, et olen alla 18 aasta vana!!!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 445
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Minul on ka fb marketplace keelatud,regioon pidi vale olema.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816