2 taktise aero-traigi töölepanek

Mul on suurim rõõm teatada et ligi 10 kuud kestnud projekt on jõudmas valmimise faasi. Nimelt jaanuaris kere kokku panemisega algust teinud, sai õhumasin-traik suvel vanaraua hinnaga pisikese 14hp mootori. Olen vahetanud vajalikud tihendid ja elektri ning karbussi üle käinud. Nüüd on aeg ka masin tööle panna. Kutsun pidulikule esmakäivitamisele kõik asjahuvilised kel ka nuppu 2taktiste väikemootoritega. Garaažid linna idaservas. Kuupäev on veel lahtine, ilmselt oktoobri lõpus. Kõike annab kokku leppida.
Vasta

Mootor pidavat olema nn "uveratnik" mida tehti 90ndatel Saksamaal ja mis meilgi oli veel 20a eest suht levinud. Neile saab panna ka suurema pütiga sumpsi taha aga sellel on stock ja sestap ka võimsust vähem.
Võtsin silindripea maha ja avanes selline pilt,

minu arust on see tihend kuuma saanud ja polnud mõtet uuesti kasutada või mida asjatundjad arvavad?
Mis keresse puutub siis see on universaalne ja saab kasutada ka edukalt maismaal või lumel suuskadega koos liikumiseks. Ka esipidur oli algselt paigaldatud. Juhtimine toimub pedaalidega.    
Vasta

Sellel tihendil ei olnud küll häda midagi enne lahti võtmist, aga kui on juba lahti võetud ja on võimalik uus tihend panna, siis pane uus. Kui mootor tööle hakkab, siis loomulikult saab tihend kuuma, see on normaalne. Ühest servast on jah nagu natuke mingi vigastus, see ei sega, seal ju veesärki ei ole.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne