31-10-2005, 20:17 PM
Selline lugu et küünlad põlevad koguaeg läbi.Enne sellist jama polnd aga peale seda kui käigukasti ära vahetasin siis hakkas pihta.Äkki keegi oskab aidata?
Antu14 Kirjutas:Selline lugu et küünlad põlevad koguaeg läbi.Enne sellist jama polnd aga peale seda kui käigukasti ära vahetasin siis hakkas pihta.
Antu14 Kirjutas:PS:selline viga on ka et genekas ei lae ka enam pärast käigukasti vahetust.
Aspelund Kirjutas:Kas pole äkki viga mootori/kere vahelise massijuhtme puudumises/lahtiolekus?
Asp
Antu14 Kirjutas:Aspelund Kirjutas:Kas pole äkki viga mootori/kere vahelise massijuhtme puudumises/lahtiolekus?
kuhu see mass kinnituma peaks?Ise arvan ka et selles jama
Antu14 Kirjutas:Tänan abi eest proovin selle kindlalt ära.Aga mis on veaks siis kui laadimistuli ei põle aga generaator ei lae ka?Harjad suht korralikud.
valdo Kirjutas:Antu14 Kirjutas:Tänan abi eest proovin selle kindlalt ära.Aga mis on veaks siis kui laadimistuli ei põle aga generaator ei lae ka?Harjad suht korralikud.
Kui tuli on kustunud olekus, kust Sa siis tead, et ei lae? Oled kontrollinud ampermeetriga?
Äkki siiski laeb ja Sa teed mittelaadimise kohta ennatlikke järeldusi mittekorras aku põhjal (nt plaadid-lühises aku läheb vahel ise tühjaks ja üsna ruttu). Või on Sul vooluahelas sedavõrd palju tarviteid, et nende koguvõimsus ületab generaatori oma?
Antu14 Kirjutas:Praegu sõidan nii et mul ei tööta ükski asi(ei tuled ega muusika jne).Ainult käivitan aku pealt.
valdo Kirjutas:Antu14 Kirjutas:Praegu sõidan nii et mul ei tööta ükski asi(ei tuled ega muusika jne).Ainult käivitan aku pealt.
Praegusel pimedal aastaajal on tegelikult lausa kuritegelik ilma tuledeta sõita!
Soovitan elektriskeem ja tester kätte võtta ning vaadata lõpuks vakshaaval, milles ikkagi asi on. Ja jumalapärast mitte enne sõita kui viga korda tehtud on!
Aga see selleks.Äkki oskad öelda kust ma selle elektriskeemi saan(mul mingi žiguli raamat on aga seal küll selle kohta ühtegi skeemi pole)?