Postitused: 412
Teemad: 10
Liitus: Mar 2005
Maine:
2
Mulle ei tulnud kohe hetkel meelde, kas PAZil olid katuseaknad (vanasti sai PAZ-iga kapotil istudes igal pool käidud, juht oli mu onu).
Nüüd hakkab tasapisi meenuma see sinine pilt mida ma läbi nende klaaside vaadates nägin... Klaasid tunduvad ka tuttavamana nüüd.
Maamees linnast.
Postitused: 412
Teemad: 10
Liitus: Mar 2005
Maine:
2
Aa, muide, kuidas PAZ-il uksed lahti käisid? Hüdraulika?
Maamees linnast.
Postitused: 1,331
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
3
andris Kirjutas:Aa, muide, kuidas PAZ-il uksed lahti käisid? Hüdraulika?
Pneumaatika. Täpsemalt, süsteem töötas sisselasketorustikust saadaval alarõhul (nagu pidurivõimendi). Süsteemis oli ka vaakumimahuti, mille abil pidi saama uksed lahti ja uuesti kinni, kui mootor seisis. Alati ei saanud, siis käis juht käsitsi kangutamas. Ajami hoob asus juhiistme kõrval vasakul pool.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Postitused: 4,179
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Mul miskipärast meeles, et tegu oli triplex-klaasiga, mitte staliniidiga. Kuidagi on silme ees sellised pikkade pragudega klaasid... Seega kasutati värvilist kilet. PAZ'il olid klaasid lillakad, kuid mingitel isenditel olid ju ka rohelised? Kas mitte vanal LAZ'il ja tollel Kaukaasia Vangi väikebussil?
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
25-12-2005, 21:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-12-2005, 22:12 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Vabandust oma ebakompententsuse üle aga toonklaasid katusel olid vist ju ka mingitel vene trollidel.Kas toonklasid olid ka katuseakendega RAF il ja ka ZIL 119?Mäletan,et neid juhi sinise ,rohelise klaasiga päikesesirme kasutati tulede ees Läti ,Leedu ja Wenest tulnud Ikarus busside tulede ees.
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
PETSS Kirjutas:Mäletan,et neid juhi sinise ,rohelise klaasiga päikesesirme kasutati tulede ees Läti ,Leedu ja Wenest tulnud Ikarus busside tulede ees.
Mille poolest need head on?
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Tollaste juhtide jutu järgi kaitsesid need kiwide eest.Kindlast mäleted ka Läti Ladadel tulede ette pandud nn lendawaid taldrikuid.
Postitused: 221
Teemad: 6
Liitus: Dec 2005
Maine:
1
Tal olid need klaasid ju tripleks ,seega oli vahekile värviline !
vs
Postitused: 232
Teemad: 2
Liitus: Jun 2004
Maine:
7
Paz-idel triplex klaasid toonitud kilega.LAZ-il värvitud orgaaniline klaas.
Igal korralikul maamehel peab olema vähemalt üks Moskvitš.