(Seda postitust muudeti viimati: 02-10-2006, 19:19 PM ja muutjaks oli denis23.)
Sellise bussi olen näinud.
Olen täiesti kindel et arvestades selle asukoha, tunnevad seda väga paljud. Aga ma ei mäleta et see oleks kuskil foorumis jooksnud. Kas seda bussi omanikuga ei tasuks rääkida et buss välja osta?
denis23 Kirjutas:Olen täiesti kindel et arvestades selle asukoha, tunnevad seda väga paljud.
Minu meelest oli Kaius kusagil midagi sarnast... kahjuks ma ainult üsna hämaras sealt läbi sõitsin...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Kaius uuem wariant LAZ ist olemas ,see paraku suht õnnetu.Samas aga sealt 4 km kaugusel juures peaks alles olema weel kumera taguotsaga ,woltustega LAZ.
PETSS Kirjutas:Kaius uuem wariant LAZ ist olemas ,see paraku suht õnnetu.Samas aga sealt 4 km kaugusel juures peaks alles olema weel kumera taguotsaga ,woltustega LAZ.
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2006, 20:19 PM ja muutjaks oli mrali.)
Tegu on pigem 695E (või kogunisti 695B)-ga, millel voltuksed tavalistega asendet. 697E-l polnud tagaust ja selle kohal oleva küljeakna ülaserv läks kaarjalt.