Postitused: 100
Teemad: 44
Liitus: Oct 2006
Maine:
3
Ise olen katsetanud relaka lihvimis kettaga.Tulemus on rahuldav aga kõvasti tuleb käsitsi teha ( proovisin katkisete võrri karteri poolte jne peal)
Siis sai proovitud relaka lõike kettaga.Tulemus on lihtsalt jube väga konarlik.Parem mitte kodus järgi teha.
Olen kuulnud et vilt käi annab hea tulemuse. Aga ka mingi happega töötlemine pole võimalik?Mõtlen alumiiniumit.
Postitused: 548
Teemad: 33
Liitus: Dec 2002
Maine:
1
Poleerimistööriistana unusta rellakas küll ära.
Poleeritakse ikka poleerpastaga ning viltkäia abil.
Alumiiniumit on võimalik ka elektropoleerida, mis põhimõtteliselt on galvaanilise katte pealekandmisele vastupidine protsess, ehk õhuke metallikiht eemaldatakse poleeritavalt pinnalt kõige "kõrgemast" kohast.
Iseasi on muidugi see, et kui Sul on kavatsus poleerida M-104 mootorit, siis (vähemalt minule teadaolevalt) ei ole selle ratta mootor originaalis poleeritud.
Postitused: 49
Teemad: 34
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
KoBa Kirjutas:Aga kui palju viltkäi maksab?
olen seda pikka aega otsinud pole näinud et seda kuskil müüa on? ilmselt otsin valest kohast
Kui oled tartu mees siis on tartust täitsa saada. Hind hmm

kusagil 300.- või vähe üle selle kui õigust mäletan...
Ostan korviga M-72 või K-750
üheskoos suudame rohkem...
Maine:
3
ma sain selle katsetamis tüki pealt ikka üsna palju lihvida enne kui läikiv osa vastu tuli
Postitused: 88
Teemad: 13
Liitus: Jun 2005
Maine:
0
Samad otsad on ehituspoodides müügil täitsa nagu viimasel pildil kohvrist näha.Just mõned päevad tagasi jäid silma, 5otsa olid minu vana mälujärgi 137.- võin ka eksida natuke siia sinna.
Maine:
3
Kas neid otsi trelli külge ei anna panna? Peaks ju sobima?
Postitused: 439
Teemad: 156
Liitus: Mar 2005
Maine:
0
Lihvimise ja poleerimise õpetus.
Vaja on relakas,lihvpadi(ümar, krõpsuga)
liivapaber metallile (blue line 180 ja 400)
alusta 180 paberiga ja siis 400 paberiga lõpeta lihvimine.
Nurgad ja õõnsused pead tegema käsitsi.
Kõige lõpuks poleerpasta(valge) ja viltkäi.
Tulemus peaks olema peegel sile,aga hooldama peab peale poleerimist peale igat ekspluatatsiooni.
Jõudu tööle ja kasuta kaitsevahendeid!
:I M Back