Postitused: 26
Teemad: 11
Liitus: Nov 2004
Maine:
0
Ma arvan et see võiks olla Chevrolet Master De Luxe, aga pole 100% kindel.
Postitused: 376
Teemad: 31
Liitus: Aug 2002
Maine:
4
Lincoln see olla ei saa. Zephyr sedaanid olid laugja sabaga nn slant-backid. K-seeria Lincolnid aga \"suured ja kandilised\".
Kõik viitab ikka GM-ile, kas Pontiac või Buick. Ja ka Oldsil oli kahes tükis tagaaken ja sama kujuga ja suure luugiga pagasiruum.
Aga galeriist pole küll ühtegi Lincolni \"ära kadunud\". Äkki ei lae mõni pilt lihtsalt korralikult alla?
Postitused: 9
Teemad: 2
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
vabandage, aga mulle tundub et tegu on PACKARDiga
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Ma arvan,et on tegu 1939-1941 Ford V8 Fordor (flathead). Pildistasin 90\'nendatel ühte sarnases olukoras ühel Viljandimaa(?) heinamaal ja see pilt on ka ühes 90\'nendate Mobilistis avaldatud.
Uksed on igas tahes samad (avanevad keskelt ja iluliist akende all,samuti on taga poritiib Fordi joonega). Autol mida ma pildistasin olid Volga tuled ja üldse Volga asendus juppe külge pantud. Kummid paistavad ka samad mis ma tookord ära märkisin.
Just a man!
Postitused: 449
Teemad: 34
Liitus: Jul 2006
Maine:
5
sorry, et vana teema ülesse kaevasin!! aga see on mingi vana buick oli sellel gaz 51 mootor, söber plaanis sellest hotrodi ehitada! olid selle tarvis olemas chevi mootor ja sillad!! läks too projekt müüki, agakuhu ma ei tea !!