Huvitaks mind ÜHEkohalise "kolhoosi bagi" pildid/ joonised vöi muu säärane.
Tänud
Vasta

Link: http://btjunkie.org/torrent/Piranha-II-B...ac4fcfa3a4
Piranha 2
[Pilt: piranha.jpg]
Bagi plaanid. Tõmba see endale!
Ise otsin Barracuda
[Pilt: BC_1.jpg]
bagi jooniseid, kuid noid on tasuta keeruline saada, tundub. Äkki kellegil leidub? Toungue
Vasta

Mind need " ameerika tüüpi " asjad kohe üldse ei huvita. Neid hea vaadata ja mötteid sealt vötta aga omale ei teeks sellist. Ei saa mina aru milleks neid jooniseid igal pool taga aetakse. Lint kätte, pea tööle ja bagi tuleb. Märkmeid tuleb kindlasti teha, ega pea köike ka kinni hoia. Joonise järgi vbl töesti lihtsam, löikad jupid välja ja siristad kokku, aga siis pole üldse nuputamis röömu.
Vasta

Kui vene keelest aru saad siis vaata www.buggy-plans.ru Ehk leiad midagi kasulikku.
Vasta

Aru ma ei saa, aastas tükki 5 tekib selliseid vendasi, et õu andke mulle kõik joonised ette ja ma olen nii kõva vend, et teen ise bagi valmis. Kui tahad ise teha siis tee ise mitte ära oota, et kõige suurem, see projekteerimistöö sinueest ära tehtaks!

Vasta

Praktik on väga hea lehe leidnud. Esimene, punane aga terasest, on jõukohane ja odav teha. Esiveolisi mootoreid taha lükkama panna küll saada nüüd. Nats võrku ka ümber, siis kannatab sõidumees kukerpalligi ära. Variante veelgi, kes väga mõõte tahab, tehku sealt muravei rollerist jne. Üks soovitus- tehke kindlasti staapel, millel raami, sillad kokku keevitate, siis pole hirmu et väändus- kõver võib tulla ja saab vahepeal töö ka kõrvale lükata( ise laenasin kunagi võistlusbagi ehitajalt). Ja siis ehitad, sõidad, ehitad paremaks- oskused ja nõudmised kasvavad. Kui piir ees, müüd maha ja teed nullist uuesti.
Vasta

(13-12-2011, 23:51 PM)Jossu Kirjutas:  Aru ma ei saa, aastas tükki 5 tekib selliseid vendasi, et õu andke mulle kõik joonised ette ja ma olen nii kõva vend, et teen ise bagi valmis. Kui tahad ise teha siis tee ise mitte ära oota, et kõige suurem, see projekteerimistöö sinueest ära tehtaks!
See oli küll naelapea pihta! Eks inemisi ole igasuguseid, aga minu arust ongi ehitamise juures kõige suurem mõnu see isenuputamine ja leiutamine. Uurid netist, mida teised on teinud, leiad mõne geniaalse idee ja mitu aiataha läinut jne. Kui asi juba enamvähem funktsib, siis kaob põnevus ära ja pean ennast kaikaga tagant ajama, et asi ka korralikult viimistletud ja värvitud saaks. Joonised ei ole pahad asjad, on isegi väga head inspiratsiooniallikad. Aga teha nende järgi tuimalt 1:1-le maha... no ma ei tea. Eks voodis võiks ju ka naesteraffaga ümber käia nii, et ajad samal ajal ühe käega manuaalist järge! Big Grin
Aga see on ainult minu tagasihoidlik arvamus. Kui sisetunne ikka ütleb, et jaks üle ei käi, siis jah, copypaste on ehk turvalisim lahendus.

Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Vasta

Kes ütles et ma jooniseid taga ajan ? Pigem ajan pilte jms taga et mingigi ette kujutus saada neist ja järgi teha. Mo arust need tänapäeva bagid on täielikud käkid ja ei saa aru kuidas siukseid üldse kokku ostetakse. Pean silmas neid 2he kohalisi pm rolleri vöi mai teagi mis jama seal vahel on mootoriga " bagisid". öige bagi on ühekohaline ja automootoriga. Aga see on puhtalt mo arvamus. Omal on 3me bagi jagu torusid olemas ja kui aimu saan millised need välja näevad hakkan tegema.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne