Postitused: 401
Teemad: 79
Liitus: Aug 2008
Maine:
13
Usun, et ise ei ole tark tegu seda telefoni torkima hakata. Garantii remonti loomulikult.. mäletan nagu kuskilt minevikust, et kellegil oli samasugune probleem, lahendus kahjuks ei meenu. Halvimal juhul peab arvatavasti vahetama telefonil displei, aga ehk pääsed kergemalt.
Kevin.
Kõigile, kellele meeldivad/omavad vanu jalgrattaid või sääreväristajaid!
www.vanaisavokk.forumotion.com
Postitused: 880
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Sõpradel olnud palju samu probleeme.Displei on kutu
Postitused: 398
Teemad: 41
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Ericssoni mobladega on näiteks nii, et ekraani purunemine on mehaaniline vigastus ja sellega lõppeb ka garantii. Kui pole puutetundlik ekraan siis palju maksta ei tohiks (oleneb muidugi mis kellegi jaoks palju on).
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!
Postitused: 483
Teemad: 28
Liitus: Jun 2007
Maine:
30
Vabandust! Hakkasin enne juba kirjutama millega tegu, aga millegipärast jätsin kirjutamata. Telefon on siis Nokia 5310 XpressMusic. Kas äkki sellepärast ei võinud midagi sellist juhtuda, et telefon oli taskus ja äkki suutsin kuidagi klahvid lukust vabastada ja seadetes midagi näppida kogemata?
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
19-06-2009, 17:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2009, 17:43 PM ja muutjaks oli
indrek1000.)
Proovi siit :
http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/fo...y.php?f=10 Abi peaks ikka saama, seal teadjaid on.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 76
Teemad: 33
Liitus: Nov 2005
Maine:
1
20-06-2009, 16:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-06-2009, 16:14 PM ja muutjaks oli
Indy.)
Minu telefonil 5610 XpressMusic on aeg-ajalt selline üllatus sisselülimisel, et ei ole pilti ega saa menüüs ka liikuda, abiks on olnud aku lühiajaline eemaldamine.
Postitused: 228
Teemad: 102
Liitus: Dec 2006
Maine:
1
Omasin ka just 5310-et ja mul näiteks oli samune asi sisse lülitamisel (ekraan jäi halliks või valgeks vms) ja seejärel tuli aku eemaldada ning tagasi panna. Õnneks sain sellest telefonist lahti kuna hakkas küsima turvakoode jms ning garantiis öeldi, et võid valida uue telefoni.

(Jube katkendlik ja aeglane telefon on see 5310 xpressmusic :S) Aga loodan, et saad tööle. Edu!
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Postitused: 138
Teemad: 15
Liitus: Aug 2004
Maine:
0
5310 Xpress Music teebki trikke. Mul on ka halliks löönd end, üldiselt musa kuulamise pealt. Tavaliselt saab end ise jälle käima, vahel tahab aku mõneks minutiks maha. Teinekord soovib mälukaardi välja võtmist. Vahel hangub niisama. Esindus ütleb, et vanad softid on kõik praagid. V03.60 jooksis pidevalt kokku, V03.63 on parem, aga ka mitte laitmatu. Sõbrad on väitnud, et uuematel versioonidel probleeme pole. Mina kasutan softi V03.63 ja selle pani ka garantii peale, sest 03.60 hangus muusikakuulamise ajal. Muidu võiks ju uuendada, aga venelane juba ütles, et ära sega riista töötamast.
Tee softi uuendus, kaku akut tagant ja mälukaarti välja, kui ei aita, siis mine ja kuku Tondi tänaval sõimama.