Postitused: 118
Teemad: 31
Liitus: Mar 2004
Maine:
0
Tere. Sattusid minu kätte ühed omapärased rehvid. Muster on korralik. Tahaks teada mis masinale kunagi kuuluda võisid. Rehvid on vene päritolu 14" 185 laiad, m&s märgistus ka peal. Kui kellegile huvi pakub, siis rehvid on müügiks ka. Kummisegu tundus veel täitsa pehme, ja msuter väga korralik. [attachment=54254]
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Üldiselt nende rehvidega pole midagi teha, kannatavad põllu ja romurallit sõita aga maanteepeal sellistega sõita enam ei lubata.
Postitused: 3,630
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(28-07-2015, 08:20 AM)MAZ Kirjutas: Üldiselt nende rehvidega pole midagi teha, kannatavad põllu ja romurallit sõita aga maanteepeal sellistega sõita enam ei lubata.
Mul on arusaam, et 30+a vana masina puhul peab inimene ise rehvide osas kriitikameelt omama. Või ei ole see (enam) nii?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(28-07-2015, 10:36 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Ma nagu ei saa aru,et miks ei võiks sellistega sõita. No selge see,et vana aga kui koordi läbivaid vigastusi pole,minuarust pole nendega keelatud sõita. Ma ei tea,et vanuse piirang oleks kuskil eeskirjades. MNT ameti lehel ei loe ka midagi välja. Ja ega siis vanus veel pole takistuseks. Alles kuskilt kuulsin,et vanakesed 80 ja + abiellusid. S. sest vanusest,pea-asi et apastraat toimib.
Väike vahe siiski on - kui 80+ vanake linade vahel ülekoormusest lõhki läheb, on üks laip. Kui vanadusest pragunenud rehv läheb autotäie rahva all ja teine auto samal ajal vastu tuleb, siis on laipu rohkem. Ma ise väga ei usalda neid veneaegseid rehve maanteel kasutada. Põllul ja metsas on pohh, sinna käravad küll ja küll. Võtad kuuri seinalt naela otsast järgmise, kui vana sünnitama hakkab või lõhki läheb.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Mulle on 30a vanade rehvide eest tehtud märkusi korrakaitsjate poolt, ju ma olen siis väga pedantsete inimeste otsa sattunud. Aga politsei onu sellise mustriga rehve väga liikluses näha ei soovi. Samuti ei ole üldse kindel,et see rehv peab koormusele ja kiirusele üle 70km/h vastu. Heal juhul ehmatus, kehvemal juhul purunenud velg ja mõlkis auto. Mul vedeles sarnaseid protitud rehve terve virn ja jagasin need offroadi meestele tasuta ära!
Postitused: 4,444
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:Nõuded: 1) rehvil ei tohi esineda sisemisi ega välimisi koordi läbivaid vigastusi või turvise eraldumist koordist;
2) rehvi siserõhk peab vastama valmistaja poolt ettenähtud rõhule.
Kontrollimine: vaatluse ja mõõtevahendiga.
Niipalju leidsin lk 46
https://www.riigiteataja.ee/aktilisa/116..._lisa1.pdf#
Neid trellisisid ei taha siia linki lasta panna.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.