Postitused: 4,705
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Mina paneksin läbipaistvad voolikud siis kohe näha kui mullid müravad.Oma põka ka nv metsas lambist minestas,kuidagi käivitus ja pool longates sai siiski kodu.pühapäev läks läbipaistev suruõhuvoolik atteande ja kõrgsurve vahele ja nüüd kohe naha kuidas kütus kulgeb.
Postitused: 748
Teemad: 45
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
Mina ei ole kohanud läbipaistvat voolikut, mis kalgiks ei lähe kütusega kokkupuutel.
Maine:
22
Kui keegi veel mäletab 120 seeria skodasi,siis sellel on kõhu all paak millel keskel kõrgenddus ja all voolik mis kahte poolt ühendab,samuti nagu emmi paagil ja sinna sai ka seesama voolik pandud ja pidas muretult aastaid ja kuni kaalule läks.
Postitused: 2,664
Teemad: 265
Liitus: Mar 2004
Maine:
30
Äkki hoopis päike teeb need voolikud kõvaks?
Postitused: 10,802
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
134
Bingo!
Päikese UV on üks vanandaja.
Teine on meie kütuste unikaalne koostis.
NIng kolmandaks: "läbipaistvaid voolikuid" on ikka õige mitut sorti ja vaid mõned neist on kemikaalikindlad.
Postitused: 11
Teemad: 3
Liitus: Sep 2021
Maine:
0
Ja oligi viga eespool ks pumpa. See liikuv mull vahetult enne jämefiltri kaant tekkis sellest, et seismisel tõmbas filtri kaane vahelt õhku. Vaatlusel paistis tihend igati korralik ja sile. Kui mootor seisab, siis kütuse leket seal ei teki vaid pigem hõrendus, seda enam, et mul on alati paakides vaid paar- kolmkümmend ltr sees. Oleksin kaua maadelnud kui poleks see paagist tulev voolik läbipaistev olnud. Aitäh, kes kaasa elasid, soovin kõigile edu ja tervist!
P.S. Kuna kõnesoleval filtripotil ei paista tema vanusest tingitult enam pikka iga olema, vahetaks ta mingil ajal mõne asisema vastu välja. Kas kellegil on leitud mingi hea variant, millist soovitada?
Maine:
22
Jalutasin korra põkast mööda ja piilusin läbipaistvat voolikut,kuskilt õhumull tekkinud,paar kora käsipumpa vajutada ja oli kadunud teine.Käivitama niisama ei hakanud hetkel.Läbipaistev voolikk ütlemata hea asi.
Postitused: 2,735
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
Mul üks tuttav õlinäpp paneb tavaliselt paagist väljuvale torule käsipumba vahele ning lekkekoht näitab end kohe välja.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.