Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
Mul on sinna soonde visatud lihtsalt 6 mm. vene polt. Korra läks ka rändama aga see juhtus siis kui käsipiduri tross liiga lõdvaks läks.
T.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
Miks on mosu resonaatori tagumine ots sõites pilbasteks lennanud?
süüde ja segu said TÜV-l selliseks, et läbi meelitaks ning nii ma mõned harvad hilisemad sõidud teinud olen. Aga põlemata kütus väljalaskes ei tohiks ju enam-vähem ok-lt töötaval 4t mootoril sellega seotud olla?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(06-07-2019, 19:18 PM)13piisab Kirjutas: Miks on mosu resonaatori tagumine ots sõites pilbasteks lennanud?
süüde ja segu said TÜV-l selliseks, et läbi meelitaks ning nii ma mõned harvad hilisemad sõidud teinud olen. Aga põlemata kütus väljalaskes ei tohiks ju enam-vähem ok-lt töötaval 4t mootoril sellega seotud olla?
Kas seda kuulda ei olnud? Pilbasteks lennanud on üsna karm väljendus, selliseid tulemusi juhtus aegajalt lapsepõlves teadlikult täisgaasiga sõites süüdet natukeseks välja ja siis uuesti sisse keerates. Liiga vallatuks asjaga minnes sai torust või pütist kanuu
Aga paugud olid vägevad...
Natuke täpsustamist oleks asjaks.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
07-07-2019, 12:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-07-2019, 12:58 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
Maanteekiirus. Väljasuremist või puuduvat pütti ei täheldanud - vast oleks ikka tähele pannud, kuna röögatu 52kW (miinus X) puhul on iga hobuse iga liigutus ju tunda.
Pauku vms ei kuulnud, aga mosu salongi ei pruugigi kõik võõrad helid kostuda: selles on ju võimas tehase-helipakett nii mootori kui jõuülekande müradena. Eriti veel maanteel.
Püti sees on mingi ilutulestik olnud, aga ei saa aru, kuidas ja miks. Ning millal jälle. Pildil resonaatori tagumine ots nii alt kui ülalt:
http://teet.luarvik.org/d/7568-2/IMG_201...222546.jpg
http://teet.luarvik.org/d/7565-2/IMG_201...222607.jpg
üldiselt hakkab mul mosuga tegelemisest selleks suveks siiber saama. Ajasin eile oma rohelise põrnika varju alt välja ja survepesin "kapotialuse" ning klaasid. Rotikas: kere peale jätsin 6..7a jooksul kogunenud bioloogilise materjali alles - eemaldada jõuab alati, tagasisaamine võtab aga aega... Lähipäevil sõidan sellega TÜV-le ja pruugin kena ilmaga mosu asemel.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
See on Roosterägaliku ja Vibrato koostöö tagajärg. Üsna tavaline vana summuti väljanägemine ilma igasuguse plahvatuseta.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Kus need suure paugu jäljed seal on, sumps pole korralikult all kinni olnud ja nüüd plekil vibratsioonist mõrad sees?
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki