24-04-2026, 19:14 PM
(24-04-2026, 09:41 AM)Mihkus Kirjutas:(12-04-2026, 10:29 AM)lauren Kirjutas: Kui aastaid tagasi v70 volvot omasin oli sama probleem aga sisemise küljega, sai ka mitu korda nendes uhketes sillastendis käidud ja kohe saan aru, et auto ei jookse õieti. Lõpuks kui üle viskas sai naabergaraažis kasutatud kõige lollikindlamat viisi, külgkalded nööriga paika ja vardaga kokkujooks õigeks, peale seda sõitis aastaid nagu unistus ja rehvid kulusid ühtlaselt.
Ma näen neid autosid viljandis iga päev, kõik panevad külgees mööda linna ringi.
Pole päeva millal mõnda ei näe. Sai ise ka see varras nikerdatud, vb 0.1-0.2° võiks kokkujooksu olla. Vähemalt tundub, et siis on asi nagu parem ja rehvid ei kulu
Mõnel autol esiots laiem kui taga või vastupidi, siis nööridega peab selle ka sisse arvestama
Mul oli ka V-70(2 gen) mis "rehve sõi" ja tegelik põhjus oli kulunud roolilatt.Roolivõimendiga ei pane seda tähelegi et rattad tegelt ei pööra nii nagu vaja(mingit tühja lõksu ei märgatud ka ülevaatustel) Kui roolilatt lõpuks täiesti saba andis(õlileke) siis sai taastatud latt asemele pandud ning kõik korras ja rehvid samuti enam ei kulunud.Volvos võib ju sõrmega rooli keerata aga tuksis roolilatiga ei keera rattad kaasa ja sellest kõik see jama.
Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn