Kui pikk peab olema, et Planeta 3-ga mugavalt sõita?

(05-07-2025, 21:43 PM)MuhuMees Kirjutas:  Vot siuke vastus mulle meeldib, ma olen siiamaani soitnud ainult kas RMR24 või Minskiga, nendega saan ma hästi sõidetud, kuid Planeta on suurem ja kõik ytlevad mulle et selle korda tegemisel pole lihtsalt pointi.

On ikka point. Võta kohe käsule kui Zil ja sõbra sapakas valmis.
(05-07-2025, 21:43 PM)MuhuMees Kirjutas:  Vot siuke vastus mulle meeldib, ma olen siiamaani soitnud ainult kas RMR24 või Minskiga, nendega saan ma hästi sõidetud, kuid Planeta on suurem ja kõik ytlevad mulle et selle korda tegemisel pole lihtsalt pointi.
Vasta

(05-07-2025, 21:52 PM)Telc Kirjutas:  

On ikka point. Võta kohe käsule kui Zil ja sõbra sapakas valmis.
Zil puhkab praegu teki all ja sapakas, noh ma isegi ei tea suht raske juhus.
Vasta

Korda tegemisel on pointi kui sulle meeldib teekond rohkem kui sihtpunkt.
Võiks paraleele tõmmata näiteks alpinismiga. Egas mägironimise eesmärk pole mitte ülevalt alla vaadata vaid ikka teekond tippu.

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

Point, Iž oli ikka tõsiste töö- ja pereinimeste masin, need minskid-kovrossid-jawad olid 60-70-ndatel nolkide jagu, niisama paarutamiseks. Vanaisa käis Planetaga (esimesega) Lenska turul, 600 munaga kast pakiraamil -tehke järgi. Isa vedas 350 või 49 (lapse mälu Sad  ) taga heinakoormat hobuvankril jne.
Vasta

(05-07-2025, 16:44 PM)tõnn Kirjutas:  Täismass koos korviga masinal on kindlasti üle 180kg.

Mul Jawa 360 tühimass koos korviga on 245kg.

IZ on suurem, raskem.

Emmi ehk k-750 tühimass korvita on 210kg ja korviga 320kg.Iz on ikkagi oluliselt kergem masin.
Vasta

(05-07-2025, 22:33 PM)tõnn Kirjutas:  Korda tegemisel on pointi kui sulle meeldib teekond rohkem kui sihtpunkt.
Võiks paraleele tõmmata näiteks alpinismiga. Egas mägironimise eesmärk pole mitte ülevalt alla vaadata vaid ikka teekond tippu.
Ei noh, sellepärast mul neid projekte ka nii palju, mulle meeldib lihtsalt millegiga tegeleda koguaeg, ainus asi mis mul päriselt sõidukorras prjojektidest on, on mul Delta.
Vasta

Ma arvan, et järgmine küsimus tuleb stiilis "Kui vana peab olema, et ereka saaks?"
Vasta

(06-07-2025, 16:26 PM)Raudpats Kirjutas:  Ma arvan, et järgmine küsimus tuleb stiilis "Kui vana peab olema, et ereka saaks?"
Hoian siniste tabletide arvelt kokku, muretsemiseks pole põhjust.
Vasta

Ereka all peetakse silmas ikka Ereliukast, enne seda sõidetakse Školnikuga. Täiesti õigustatud küsimus. Millest lugupeet eelkirjeldet postis rääkis jäi arusaamatuks.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

(06-07-2025, 16:26 PM)Raudpats Kirjutas:  Ma arvan, et järgmine küsimus tuleb stiilis "Kui vana peab olema, et ereka saaks?"

Vanasti polnud mitte häbi öelda, et sul erekas on.
Vasta

Meie iseoma keel-´´point´´ , ´´tabletidest´´ ja ´´prjojektid´´.
Vasta

(04-07-2025, 09:19 AM)tõnn Kirjutas:  Pikkust võiks olla niipalju et jalad maha ulatuvad.
Kaal on ka oluline kuna see masin käivitamisel "Lööb tagasi"

Kui mõni päris väikene terve kehaga peab peal raiduma siis jah vajalik see kaal, muidu äkki tõesti viskab minema Big Grin
Ise ühe korra valusa mataka saanud, olin kannaga rohkem vända peal ja lõi nii tugevalt tagasi, et hüpeaks oli mitu päeva valus. Edaspidi katsusin käivitada rohkem varbaosaga äkki aitab lööki maandada paremini. Õnneks pole rohkem tagasilööki juhtunud.
Vasta

Mul oli ka erekas,kui noor olin,rohelist värvi.Enam pole,nüüd on üldse vähem juba.Aga 1 pütase izi saab kõige valutumalt ,järsu ,terava löögiga.Ei lohista lõpuni ,vaid kiire nõks.Nagu mootorsae,ei venita ,vaid kiire liigutus ja käib.

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

(06-07-2025, 20:04 PM)speedsta Kirjutas:  

Ma sain oma esimese ereka kuskil üheksaselt (pärast oli neid mitmeidki) Hiljem sai proovitud nii naistekaid, kui meestekaidki. Alati on olnud soov proovida kolmekat, aga pole lihtsalt siiamaani võimalust tekkinud  Big Grin
Vasta

(03-07-2025, 22:46 PM)MuhuMees Kirjutas:  Mul plaanis Planeta 3 mis seisnud on käima panna, aga ma tahaks teada kui pikk peab olema, et sellega oleks hea sõita.

9-saselt polnud ei erekat, kolmekat ega naistekat. Ainult tädi meestekas, mida sai algul pedaali peal seistes ja teise jalaga lükates jooksutatud ja kukutud. Kukkumisi tuli hiljem ka kui juba pulga alt sai vändata. Muidugi hammasratas lõhkus algul jalasäärt. Hiljem sai juba kahe vankriratta roopa vahel tasakaalu hoitud hobuse tallatud muruta rajal.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

(05-07-2025, 21:43 PM)MuhuMees Kirjutas:  siiamaani soitnud ainult kas RMR24 või Minskiga, nendega saan ma hästi sõidetud, kuid Planeta on suurem ja kõik ytlevad mulle et selle korda tegemisel pole lihtsalt pointi.

Laiendan teemat: kuipalju sa kaalud? Ma ei nori, sorisin vanemaid teemasid ja jäi silma - kõik ütlevad. Sellel peab mingi põhjus olema.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(06-07-2025, 20:04 PM)speedsta Kirjutas:  

Kui ükskord vanus juba 100 ligi hakkab saama ja sul ikka veel erekas alles on, siis sa mitte ei häbene seda, vaid näitad kõigile, kes soovivad ja lased lapselapselapsel veel pildidki oma erekast netti üles panna. "Minu taadi erekas, seisnud tal juba kes teab kui kaua aega. Vaja vaid natuke õlitada ja lapiga nühkida" sobiks pildi allkirjaks ju kaunis hästi? Big Grin.

Puruks ja pool pööret tagasi!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne