Postitused: 2,804
Teemad: 116
Liitus: May 2004
Maine:
28
Korda tegemisel on pointi kui sulle meeldib teekond rohkem kui sihtpunkt.
Võiks paraleele tõmmata näiteks alpinismiga. Egas mägironimise eesmärk pole mitte ülevalt alla vaadata vaid ikka teekond tippu.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 2,700
Teemad: 268
Liitus: Mar 2004
Maine:
32
Ma arvan, et järgmine küsimus tuleb stiilis "Kui vana peab olema, et ereka saaks?"
Postitused: 1,864
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
Ereka all peetakse silmas ikka Ereliukast, enne seda sõidetakse Školnikuga. Täiesti õigustatud küsimus. Millest lugupeet eelkirjeldet postis rääkis jäi arusaamatuks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 623
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Meie iseoma keel-´´point´´ , ´´tabletidest´´ ja ´´prjojektid´´.
Postitused: 446
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Mul oli ka erekas,kui noor olin,rohelist värvi.Enam pole,nüüd on üldse vähem juba.Aga 1 pütase izi saab kõige valutumalt ,järsu ,terava löögiga.Ei lohista lõpuni ,vaid kiire nõks.Nagu mootorsae,ei venita ,vaid kiire liigutus ja käib.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 4,509
Teemad: 37
Liitus: Sep 2009
Maine:
54
(03-07-2025, 22:46 PM)MuhuMees Kirjutas: Mul plaanis Planeta 3 mis seisnud on käima panna, aga ma tahaks teada kui pikk peab olema, et sellega oleks hea sõita.
9-saselt polnud ei erekat, kolmekat ega naistekat. Ainult tädi meestekas, mida sai algul pedaali peal seistes ja teise jalaga lükates jooksutatud ja kukutud. Kukkumisi tuli hiljem ka kui juba pulga alt sai vändata. Muidugi hammasratas lõhkus algul jalasäärt. Hiljem sai juba kahe vankriratta roopa vahel tasakaalu hoitud hobuse tallatud muruta rajal.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 7,055
Teemad: 59
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
(05-07-2025, 21:43 PM)MuhuMees Kirjutas: siiamaani soitnud ainult kas RMR24 või Minskiga, nendega saan ma hästi sõidetud, kuid Planeta on suurem ja kõik ytlevad mulle et selle korda tegemisel pole lihtsalt pointi.
Laiendan teemat: kuipalju sa kaalud? Ma ei nori, sorisin vanemaid teemasid ja jäi silma - kõik ütlevad. Sellel peab mingi põhjus olema.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,227
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
13-07-2025, 00:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2025, 00:05 AM ja muutjaks oli
Mossemees.)
(06-07-2025, 20:04 PM)speedsta Kirjutas: (06-07-2025, 16:26 PM)Raudpats Kirjutas: Ma arvan, et järgmine küsimus tuleb stiilis "Kui vana peab olema, et ereka saaks?"
Vanasti polnud mitte häbi öelda, et sul erekas on.
Kui ükskord vanus juba 100 ligi hakkab saama ja sul ikka veel erekas alles on, siis sa mitte ei häbene seda, vaid näitad kõigile, kes soovivad ja lased lapselapselapsel veel pildidki oma erekast netti üles panna. "Minu taadi erekas, seisnud tal juba kes teab kui kaua aega. Vaja vaid natuke õlitada ja lapiga nühkida" sobiks pildi allkirjaks ju kaunis hästi?

.
Puruks ja pool pööret tagasi!