Kükloop ja Morgunovka

Jaanipäev koputab uksele ja olen olnud laisavõitu oma tööde kajastamisel. Muid kohustusi ka muidugi palju. Morgunovkaga ikka tasapisi tegeletud. Põhilised detailid on taastatud ja riiulis. Hankisin uue tagasilla reduktori, mis ikkagi nii väsinud, et tahab värskendust. Põhilist värvimiseks valmis ja 90% detailidest ka taastatud, nii kui värv peal, läheb juba lõbusamalt. Pildiseeria ka. 
 ZIS 110 juures ka edasiminekuid. lähipäevil tutvustan ka neid.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

https://www.facebook.com/marketplace/ite...=top_picks

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Olen jõudnud juba sadu kordi kahetseda, et võtsin selle Morgunovka käsile. Turult oleks saanud sellise liikuri vähemalt kaks korda odavamalt kui sellega ise tegeledes. Ainuüksi pahteldus ja värvitööd maksid küllaltki kobeda auto hinna + kõik need tsinkimised, kroomimised ja detailide taastamine, värvimine. Aga mul veel see Kükloop. Tõsi seda isendit naljalt ei osta. Igatahes Morgunovka ja ZIS 110 proovin kevadeks valmis saada, kuigi viimasega kahtlen, liiga palju pisiasju puudu. Finants kõik muuseumi ehituseks kulutatud, nii et probleeme kuhjaga. Morgunovkal keretööd tehtud, värvitud ja alustame komplekteerimisega. Tean, et see auto saab kohutavalt ülerestaureeritud aga teisiti ma ei oska ega taha ka. Eks piltidelt näha. 

Vasta

Vabandan teema solkimise pärast, aga ülerestaureerimise üks äraütlemataselt positiivne kaasmõju momeelest see, et tehnika vastupanu aja kulgemisele on kordades (kui mitte suurusjärgu jagu) tõhusam.

Ja paratamatu miinus on ajastule liigse kenaduse külgekleepumine. 20 aasta pärast seda läikivat ja siledat autolaadset toodet nautiv noorvaataja ei suuda kuidagi aduda, mille üle minusugused vanad peerud jorisevad - nõukaaegsed asjad on juu nii ilusaad.

Kena kaeda muidugi ja eelkirjutajal on täieline õigus ka kestvuse osas.

Veel olulisem, et keegi üldse võtab neid taastada. 

On vähemalt midagi vaadata.

Aitäh!

Cool
Vasta

Komplekteerime aga edasi.

Vasta

Tasapisi töö jätkub. Detailide tsinkimise, värvimise ja komplekteerimise tähe all. Kuna detailid on erinevatelt autodelt, siis sobitamine võtab veel kõige rohkem aega.

Vasta

Morgunovkaga hakkavad asjad ühele poole saama. Sel aastal saab olema ratastel ja mootor peal. Uude aastasse jääb katus ja igasugu trossid + mõned pisiasjad. 

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne