naljanurk 3

(18-12-2024, 19:10 PM)tõnn Kirjutas:  Sõitsin rattaga poodi.
Ostsin liitrise viina ja panin selle rattakorvi.

Oleksin juba sõitma hakanud, kui tabasin end mõttelt, et kui ma rattaga käna käin, kukub viin ka puruks.
Nööpisin pudeli lahti ja jõin poe taga ära.
Ja see oli ikka pagana hea idee, sest ma kukkusin koduteel vähemalt 7 korda külili!

Õhtust!
See on hea nali küll ja 2 - st eelmisest selle nalja siin voorumis esitamisest on juba veidi aega möödas ka, seega oligi juba viimane aeg seda nalja siin jällegi korrata!  Toungue 
Tegelikult on siin naljas kirjeldatud Konsumist liiga kaugel elava jalgratturi traagikat, aga mind see ei puuduta, mina elan poe lähedal Cool ...
Vasta

(18-12-2024, 20:39 PM)kass Kirjutas:  Õhtust!
See on hea nali küll ja 2 - st eelmisest selle nalja siin voorumis esitamisest on juba veidi aega möödas ka, seega oligi juba viimane aeg seda nalja siin jällegi korrata!  Toungue 
Tegelikult on siin naljas kirjeldatud Konsumist liiga kaugel elava jalgratturi traagikat, aga mind see ei puuduta, mina elan poe lähedal Cool ...

Kui juba teised foorumlased peavad hakkama vanu nalju kordama, siis on ksf. Kass jäänud loorberitele või millelegi muule puhkama.
Palun õigusta oma eksistentsi siin foorumis ja kirjuta siia mõni uus nali. Kui uut ei tule, siis vähemalt järg mõnele vanale.
Alustada võiksid sellega, et selgita palun lugejatele, miks sa kasutad ohtlikku kaherattalist sõidukit poes käimiseks, kui sa iseenda väitel poe lähedal elad?

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(18-12-2024, 20:39 PM)kass Kirjutas:  
(18-12-2024, 19:10 PM)tõnn Kirjutas:  Sõitsin rattaga poodi.
Ostsin liitrise viina ja panin selle rattakorvi.

Oleksin juba sõitma hakanud, kui tabasin end mõttelt, et kui ma rattaga käna käin, kukub viin ka puruks.
Nööpisin pudeli lahti ja jõin poe taga ära.
Ja see oli ikka pagana hea idee, sest ma kukkusin koduteel vähemalt 7 korda külili!

Õhtust!
Kus see nali oli? Kas te olete ära unustanud kui valus võib olla jalgrattaga kukkuda ja mida kõike peale viina võib ära lõhkuda? Teise ebaönne peale niimoodi aroniseerida ei ole lihtsalt viisakas!  Sad
Nali kah siia otsa.
Mu tööjuures reguleerib jalgrataste kasutamist lausa juhend: OTKP11-J29 v1 Jalgratta kasutamise ohutusjuhend ja (vist) iga 2a tagant toimub veebikoolitus/ kordus juhendamine, et jalgratta kasutamise õigus säiluks ja keegi ei hakkaks suvaliselt väntama.
Vasta

(16-12-2024, 15:59 PM)speedsta Kirjutas:  Võinuks lume lükkamise teemasse panna, aga kujutav kunst sobib paremini siia. 

Earl Mayan
Plowed Over Driveway, Saturday Evening Post Cover
1954
Toob mulle meelde selle loo kellegi Kanadasse kolimisest (masintõlge inglise keelest):
12. augustth: Kolisime just oma uude koju Kanadas. Ma olen nii põnevil! Siin on nii ilus! Mäed on vapustavad! Ma ei jõua ära oodata, millal näen neid lumega kaetud!

14. oktooberth: See on maailma kõige ilusam riik! Lehtede värv muutus imelisteks kollaste ja oranžide toonideks. Sõitsin läbi maakohtade ja nägin mõnda hirve. Nad on nii elegantsed! Need on maailma kõige ilusamad loomad! See peab olema taevas! Ma armastan Kanadat!

11. novemberth: mälestuspäev (Kanada puhkus). Hirvede jahihooaeg algab peagi. Ma ei saa aru, kuidas saaks keegi nii imelise looma tappa! Loodan, et varsti hakkab lund sadama. Siin on nii imeline!

2. detsembernd: Esimene lumi sadas eile õhtul. Ärkasin hommikul üles, et näha, kuidas kõik on lumega kaetud. Kõik näeb välja nagu kõige ilusam postkaart! Läksime õue, puhastasime trepi ja sissesõidutee ning siis pidasime lumepallivõitluse (võitsin!). Pärast seda, kui lumepuhur meie majast möödus, pidime sõidutee uuesti puhastama. Milline imeline riik! Ma armastan Kanadat!

12. detsemberth: Täna õhtul sadas jälle lund. Lumepuhur möödus taas ja kattis taas meie sissesõidutee. Siin on tõesti ilus!

19. detsemberth: Eile õhtul sadas jälle lund! Ma ei saanud autot garaažist välja viia, et tööle minna. Siin on tõesti ilus, kuid olen lumepuhastuse tõttu väga väsinud. Kuradi lumepuhur jälle!

22. detsembernd: See valge jama langes kogu öö! Mul tekkisid villid kogu lumepuhastuse tõttu ja selg valutab! Tundub, et lumepuhur jackass ootab lihtsalt nurga taga, et ma oma sissesõidutee puhastaksin, et ta saaks lumelauaga mu majast mööduda! Sitapea!

25. detsember: Häid kuradi jõule! Rohkem valget jama! Kui ma kunagi taban selle lumelauaga sõitva faggoti, siis ma lähen kuradile tapma teda! Miks kurat nad ei puista teele rohkem soola, et lumi enne sulaks?!

27. detsemberth: Eile õhtul sadas rohkem lund. Ma pole kolm päeva väljas käinud, välja arvatud lume puhastamine pärast lumelaua möödumist. Ma ei saa kuhugi minna, sest mu auto jäi maja ees lumehunnikusse kinni ja see külmub! Tänaõhtune ilmateade on 30 uut sentimeetrit valget jama.

28. detsemberth: Ilmateade oli vale. Lõpuks 50 uut sentimeetrit. Kui see niimoodi edasi langeb, ei sula lumi enne suve! Lumepuhur jäi kinni ja sitapea tuli minu majja labidat küsima. Ma ütlesin talle, et ma murdsin kuus labidat, puhastades lund, mida ta mu maja ees rammis, ja ma vaevu kontrollisin ennast, et mitte lõhkuda labidat tema peas!

4. jaanuar: Sain lõpuks majast välja! Läksin poodi toidukaupu ostma ja koju tagasi tulles põrutasin hirve. Kolm tuhat dollarit auto kahjustuste parandamiseks! Need kuradi loomad tuleks tappa! Miks kurat ei tapnud kuradi jahimehed neid kõiki eelmisel sügisel?!

3. maird: Viisin auto mehaaniku juurde. See on uskumatu, kui palju see roostetas kogu kuradi soola tõttu, mida oli kogu kuradi talve jooksul puistatud!

10. mai: Ongi kõik! Mul kuradil oli küllalt! Kolin Floridasse! Ma ei kujuta ette, kuidas saaks keegi normaalne elada selles kuradi riigis!?
Originaal seal: https://steemit.com/humor/@k5ar/the-diar...-in-canada
Vasta

Originaal seal: https://steemit.com/humor/@k5ar/the-diar...-in-canada

... ja lugu jätkub Floridas: https://steemit.com/humor/@k5ar/the-diar...in-florida

...
Vasta

Vähemalt 20 aastat vana nali ja pealegi kehv otsetõlge inglise keelest... tookord liikus keeleliselt korrektne versioon.
Vasta

(19-12-2024, 11:08 AM)isandpauk Kirjutas:  
(18-12-2024, 20:39 PM)kass Kirjutas:  Õhtust!

Kui juba teised foorumlased peavad hakkama vanu nalju kordama, siis on ksf. Kass jäänud loorberitele või millelegi muule puhkama.
Palun õigusta oma eksistentsi siin foorumis ja kirjuta siia mõni uus nali. Kui uut ei tule, siis vähemalt järg mõnele vanale.
Alustada võiksid sellega, et selgita palun lugejatele, miks sa kasutad ohtlikku kaherattalist sõidukit poes käimiseks, kui sa iseenda väitel poe lähedal elad?

Tere õhtust!
Kuna ähvardatakse jällegi siin voorumis juba tavapäraste repressioonidega, siis teen väikese sunnitud vastuse... kuigi muidugi saan aru, et ma ei suuda mitte kuidagi õigustada enda siin voorumis eksisteerimist - pole ei projekti ( või ei näita), pole mjuusikaist kuulmist ega maitset, on ainult müsteerium kulgemisel  2 - rattalisel punktist A punkti K jne ... 
Vb alguseks naljast, kui sellisest - see peaks olema lühike ja lööv, a la - õpetaja küsis, miks Manja... ja Juku kohe vastas...
Vaadake, voorumi reeeeostaja kass ei ole tema enda innangul mitte umorist, vaid pigem satiirik jutuvestja, no ei ole seda pauerit lühidalt ja tabavalt sihtmärki hävitada nagu seda on poenaljadel juutubist jms..., ei ole  Sad
Üldse on praegu selline raske aeg, planeetide seis ei ole eriti soodne. Näiteks ka minu sõber (vist ei ole selle voorumi registreerunud liige, aga loeb huviga) Vova Puutin ütles hiljuti, et enam nii palju enam ei naljata, kui  varem! Mul sama jama!  Sad
Aeg on selline. Oma viletsad naljanatukesed ma avaldan meie virma ukraimamaalastele töötajatele vigases vene keeles, lisaks muidugi veel ka lätimaalastele lätimeelsetele, ilmselt siis Janisele ja ka teistele, mitte Janisele... kõigile on vaja nalja, peamiselt muidugi minule on vaja, et nad ei ahistaks mind mingisuguste apsurtsete nõudmistega, tehku ima tööd, sulatagu metalli kokku ja ärgu esinegu valgete inimeste areenil oma mõttetute nõudmistega, Arunas kaasa arvatud (WC haiseb,õudselt, on pime, lihvpingi rihmad on lõdvad jne jne jne). Kas õige eesti mees hakkaks selliste asjade peale inisema, vaevalt! Ja ka tegelikkuses on see järgi kontrollitud...., keegi ei kaeba, kõik saavad aru, et meil on praegu raske, Puutin reostab, kuidas suudab jne...
Aga põhiküsimusele vastuseks - juba minu kadunud (kadumise koht teda) emakene muude õpetussõnade hulgas (näiteks, matsi kõrgkool ei riku, tee, mida  sa teed, aga ära, sa, varastama ega jooma küll ära hakka (vabanda, ema, selline lihtsalt  on elu! Pealegi ma võttan ainult rikastelt ja no mis joomine se ka on...) ...
Läks veid pikalt, aga kõik oli õige, ... lühidalt oli jutt sellest, et kui kõht on kinni, siis mitte mingil juhul ei tohi vägisi punnitada, peas võivad veresooned katki minna ja see ongi sinu viimane ponnistus siin voorumis ja ka muidu üleüldse...  Mis muidugi ei ole apsoluutselt tõene, olen isegi korduvalrt punnitanud nii, et pärakas on ... no nii nagu oli, aga trükin siin praegu ja vb oleks muidugi parem, kui enam ei trükiks, aga no ei ole veel see soon katki läinud selles aiges peaajus....
Ja lõpuks väike põige reaalsesse maailma - selge on see, et keegi kaine peaga siia voorumisse omi poster eriti ei tee  (jah, tean, ksf! I... jne , kelledel on lihtsalt allergija, jah, ei ole kerge antud voorumi postide ja temadega ühte sammu astuda, ei ole lihtne! ) Aga ei ole ju eesti rahva, kui sellise, areng olnud lihtne ja kerge, ei ole olnud! No vb ei ole ka teiste rahvaste/rahvuste areng olnud lihtne (soomlased, vennad), aga see ei ole vabandus, see on pigem süüdistus! 
Aga selge on see, et sellesse alavoorumisse (vb üleüldse) keegi enam päris kaine peaga ei postita, siiski teatan siinjuures, et kuigi riigiviin on praegu äbenemata odav (ise poodlen pidevalt Ehedat Viina), siis olen praegast oopis rohkem seente peal!
Vabandan, jalgrattast praegast juttu ei tulnud, kuigi täna sai masinat ekspluateeritud, vb edaspidi, kui reostajat jällegi ära ei ellimineerita igaveseks (on seda tehtud ka ja edasi on läinud nii, et - no tegime, aga olgu, las lollikesed  lasevad edasi, minul vahrt pole, aga teiselpool, vb millalgi tuleb arusaam, keda kusta, keda mitte, vb ka mitte, voorum on niivõrd suur ja lai,  .. meil ka millalgi omanik kostis, et mei asendamatuid ei ole ja nii ongi ..., kuni ma pensionile lähen!   Cool 
Aga vabandan, et nalja ei tulnud, muidugi jalgrattaga Konsumis käimine, see on omaette teema, sellest vb edaspidi, kui varemalt jällegi ära ei modereetita, seentest on mul päris palju infot siia tehnikavoorumisse lisada ja ka pea ei valuta
Vasta

Pole hullu, härra Priit AaduvennapoegVovasõber! Alati on võimalik asuda paranemise teele! Edev, nagu ma olen, toon ennast loomulikult näiteks. Üsna hiljuti tõi siin lugupeetav õnnetut numbrit kandev moderaator mind rahvale eeskujuks, et sellised peavadki postitused olema! Me siin ühe teise lugupeetud kaasfoorumlasega (ei ole v6sa, lugupeetuid on rohkem) arutlesime mitu päeva, et kas põrgu on jäässe lännu või on seal lissalt kliimasoojenemisest tekkinud liigvesi korraks katlad kustutanud enne kui pumbad tööle hakkasid? Päris õiget sotti ei saanudki asjast kahjuks. Boonusena määriti mulle ühe kustutamise põhjendusena laekunud kaaskirjas ka privas ämber mett moka peale....
Seega, lugupeetav, sul on veel võimalus ka ilma projektita sellest mülkast välja rabeleda! 

PS su juhtum tundub olevat natuke raskem siiski, oled ka isandpaugu tähelepanu äratanud....

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Lugesin eelnevat posti, muidugi esines seal kramatika figasi, aga antud voorumi ja kogu toreda (kaine) eesti rahva jaoks ma arvan, vahet pole, on ju eesti rahvas eeskätt tehnikarahvas, no need laumised, laulupidud  ja autus kuulamiseks muusikapalad, see on ju nali, kui ma ei eksi? Rolleyes  ) käelised  oskused üle keskmise maailmse (va pakistanlsased)...
läks juba meelest ära, mis ja milleks, aga muidugi - tehke nalja ja postitage neid muusikapalu, selleks ju see voorum ongi!  Ega loll eestlane muidu ju nalja ei saaks ega ka lauuluviisi kirkuvankris kuulata ei oskaks!
Et elagu ikka eesti rahvas, väike, rumal, aga egasipüüdlik, naljarahvas, laulurahvas, mis seal meil veel oli , no tantsu-, no veel kord ikkagi laulurahvas, no olgu, veel kord laulurahvas, tegelikult ikkagi ka siiski jalgrattarahvas... Sad !
Aga lõpetusks ilma naljaponnistamiseta - kõigile lugejatele, eestlastele ja eestimaalastele - on nagu on, rasked ajad, aga kõigile normaalsetele lugejatele - head aasta lõppu, jõuluaega (mis see iganes kellegi jaoks on) ja uue hooga uude aastasse ja et see XXII sajandi värske mõistatus Euroopas saaks mõistusepärase lahendi võimalikut kiirelt - siiani ei suuda aru saada, kuidas sellised väikesed espetsiaalsed operatsioonid on XXI sajandil Euroopas võimalikud. Saan aru, et A .. (mis iganes see voorum on) seda ei saa päris lihtsalt ellimineerida, aga on ju mingi OÜ EÜ, mingi NATO... aga loodame parimat ja kuulame ikka automuusikat, kurdame mingite halbade autoliiklemiste üle ja ühendame vepastot - nii me liigume edasi, loome eesti romusõidukite ajalugu FIVA jaoks ja ka võitlleme vaba Eesti eest! Võiks veel Teie tuju edasi rikkuda, aga enda oma on juba .... vb kunagi edaspidi, kui rohkem seente peal juba...
Vasta

(21-12-2024, 00:15 AM)Marko Kirjutas:  Pole hullu, härra Priit AaduvennapoegVovasõber! Alati on võimalik asuda paranemise teele! Edev, nagu ma olen, toon ennast loomulikult näiteks. Üsna hiljuti tõi siin lugupeetav õnnetut numbrit kandev moderaator mind rahvale eeskujuks, et sellised peavadki postitused olema! Me siin ühe teise lugupeetud kaasfoorumlasega (ei ole v6sa, lugupeetuid on rohkem) arutlesime mitu päeva, et kas põrgu on jäässe lännu või on seal lissalt kliimasoojenemisest tekkinud liigvesi korraks katlad kustutanud enne kui pumbad tööle hakkasid? Päris õiget sotti ei saanudki asjast kahjuks. Boonusena määriti mulle ühe kustutamise põhjendusena laekunud kaaskirjas ka privas ämber mett moka peale....
Seega, lugupeetav, sul on veel võimalus ka ilma projektita sellest mülkast välja rabeleda! 

PS su juhtum tundub olevat natuke raskem siiski, oled ka isandpaugu tähelepanu äratanud....

Halloo!
Ei ole raske juhtum, lgp. ksf! moderaator Pauguonu on juhuslikult millegipärast adekvaatne inime juhtunud olema, vb seepärast ka tema toimetamised Ukraina suunal... aga siin on ilmselge näide, et ilmhõlmamata suur eesti rahvas ei saa mitte m... idagi aru, millest teine suure rahva esindaja kirjutab,.. või ei vaevu aru saama! Sestap ongi hea siia globaliseerunud voorumisse postitada meediast leitud naljasi ja mopeedautus sobilikke muusikapalu!  Cool
Ja siiski - mul on mitu projekti, head projektid, mitukümmend aastat vanad... ja kogu ...pidamise juures, ka moderaator eksib vahel, tegelikult tuleks kõik teie ka ..peetud voorumlase postid saata sinna, kust nad enam tagasi ei tule, kuigi see voorum enam kuhugi tagasi enam ei tule - minu subjektiivne arvamus! Ja kõik see magus mesi - ilmselt oled juba isegi aru saanud, kuhu seda endale määrida!? 
VB veidi kriitiline post sai, aga ma pole päris (üldse) kaine ka hetkel, muidu väga ea voorum, toredad kaasvoorumlased (veidi omapärased ehk?) , see on siiski eesti vanatehnika ajalugu, ka VIFA uuemate nõudmiste vaslguses me peaksime olema ikkagi täpsemad oma postitustes...
 tervitades, Priit Näljakülast
Vasta

Vabandan, luban endale veel ühe, 3 - nda posti! Üldiselt, arvan, et eesti rahvas siiski ei ole mingi eriline naljarahvas!  Sad
On ju rahvas, keda on 700 aastat (ja ma üldse ei imestkas, kui rohkem) kusagil mõisatallis mingi suhteliselt süütu postituse eest poolsurnuks pekstud, suhteliselt uumorivaene!  Sad 
Minu arvates on seda ka siin voorumis ja alavoorumis märgata, ikka lähevad teemaks vanad ead kusagil publitseeritud naljandid, viimase ajal muidugi ameerikakeeles eriti...  Sad
Ma ise, kui "vanakooli mees" tahaksin loota, et ka maasoost eestimees saab mingi tagasipidioidliku naljandiga vahel hakkama, aga samas saan ka aru, et klobaliseerumine, üldinimlikud väärtused jms trügib peale, sestap ongi paras aeg teha nalju ühejalaga mustanahalistest inimestest jms, ühesõnaga nutta tahaks, aga ei nuta, sest mulle on ka po... sedasammustki, loodan, et järgmises elus sünnin juba porikärpse või kapsaliblikana, ikkagi mingi väikene samm evolutsiooni redelil edasi...
Vasta

Tõsieluline lugu aastakümnete tagant. Võimalik, et ajaga on lisatud pisut rahvaluulet.

Üks N majand ühes X rajoonis. Ühes majandi osakonnas töötab mehhanisaatorina härrasmees, kellele meeldib tihtilugu läbi pudelipõhja päikest uurida. Ka töö ajal, nagu tollal kippus kombeks olema. Tööülesandeks oli tal muuhulgas hoolitseda selle eest, et kariloomadele oleks karjamaale veetud joogivesi. See ülesanne jäi paraku päris tihti viinase peaga tegemata. 
Antud majandi esimeheks oli päevakangelase vend. Esimees muidu marurahulik kuju aga ühel heal päeval ei pidanud närvid enam vastu ja otsustas (toobi)vennale n-ö ihu üle teha. Pikk epistel lõppes sõnadega: ''... jälle on sinu pärast loomad joomata!'' Topsisõber omakorda polnud just suu peale kukkunud ja ühmas vaid talle omasel aeglasel kõne tempol vastu: ''Kas sa tead ka, kallis vennas, kui palju mina NENDE pärast olen pidanud joomata olema?!''

Rahulikku viinavaba jõulu!
Vasta

(24-12-2024, 14:51 PM)Aare72 Kirjutas:  Tõsieluline lugu aastakümnete tagant. Võimalik, et ajaga on lisatud pisut rahvaluulet.

......

Rahulikku viinavaba jõulu!

No tere õhtust, kõik see voorumipere!
Olen jälle tagasi metsade ja zoode vahelt seeni otsimast, kuhu läksin üheks päevaks, aga tagasi sain nelja päeva pärast nagu tihtilugu juhtub...
Hea naljand ksf! Aare poolt, kõik on õige, ülesehitus perfektne, lõpus puänt nagu peab!  Cool
Aga ikkagi, millegi pärast (ei hakka variante pakkuma) oli vaja autoril lõppu lisada teemaväline ( teemasse, nalja, mittesobiv) moraal -  Sad ! Kas oli raske teha perhvektne post - a la " rahulikku jõulu (muide, kas kõik seda voorumit uurivad ja tudeerivad lugejad ikka teavad, mis asi see jõul on ja kustkuradikohast see asi siia voorumisse ülepldse tulnud on - ne dumaju!)
Aga olgu, mina ei ole mingi kuri vanamees multivilmist, mina olen rohkem Priidik,  ikka eesti asja, euroopa vanatehnikaasja jms jama eest pidevalt väljas ja lisan siia ka õige vastuse, sorri sorri (käisin just äsja veetsees?, metsas ju ei ole kohta, kuhu äda teha ja äda muidugi minu eas on kogu aeg, kuigi, kui mõttelda, et mis see 0, 5 liitrit ikka  on, aga tegelt, ikkagi on, eriti, kui see on su püksis...)
ÕIGE naljandi lõppp on muidugi  selline
rahulikke jõule, homme on Konsum juba avatud!  Cool
Vasta

Kes on fotol? Smile
Vasta

(Eile, 08:28 AM)denzu Kirjutas:  Kes on fotol? Smile

Hommik!
Mina küll ei tea!  Sad
Vasta

Tiina Taur. Aite?
Vasta

(Eile, 09:58 AM)wax Kirjutas:  Tiina Taur. Aite?

Pole seda moodi! Vastus peaks olema kuidagi Kalevi tänava Konsumiga seotud, aga kuidas, ei suuda välja mõelda!  Rolleyes
Vasta

(Eile, 09:58 AM)wax Kirjutas:  Tiina Taur. Aite?

"See laul on Tihemetsa Tiinast" pärast lätlasega abiellumist.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

@wax õige vastus Smile
See oli pildimängu kolmas pilt, samas võtmes nagu mul need
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne