(19-12-2024, 11:08 AM)isandpauk Kirjutas: (18-12-2024, 20:39 PM)kass Kirjutas: Õhtust!
See on hea nali küll ja 2 - st eelmisest selle nalja siin voorumis esitamisest on juba veidi aega möödas ka, seega oligi juba viimane aeg seda nalja siin jällegi korrata!
Tegelikult on siin naljas kirjeldatud Konsumist liiga kaugel elava jalgratturi traagikat, aga mind see ei puuduta, mina elan poe lähedal ...
Kui juba teised foorumlased peavad hakkama vanu nalju kordama, siis on ksf. Kass jäänud loorberitele või millelegi muule puhkama.
Palun õigusta oma eksistentsi siin foorumis ja kirjuta siia mõni uus nali. Kui uut ei tule, siis vähemalt järg mõnele vanale.
Alustada võiksid sellega, et selgita palun lugejatele, miks sa kasutad ohtlikku kaherattalist sõidukit poes käimiseks, kui sa iseenda väitel poe lähedal elad?
Tere õhtust!
Kuna ähvardatakse jällegi siin voorumis juba tavapäraste repressioonidega, siis teen väikese sunnitud vastuse... kuigi muidugi saan aru, et ma ei suuda mitte kuidagi õigustada enda siin voorumis eksisteerimist - pole ei projekti ( või ei näita), pole mjuusikaist kuulmist ega maitset, on ainult müsteerium kulgemisel 2 - rattalisel punktist A punkti K jne ...
Vb alguseks naljast, kui sellisest - see peaks olema lühike ja lööv, a la - õpetaja küsis, miks Manja... ja Juku kohe vastas...
Vaadake, voorumi reeeeostaja kass ei ole tema enda innangul mitte umorist, vaid pigem satiirik jutuvestja, no ei ole seda pauerit lühidalt ja tabavalt sihtmärki hävitada nagu seda on poenaljadel juutubist jms..., ei ole
Üldse on praegu selline raske aeg, planeetide seis ei ole eriti soodne. Näiteks ka minu sõber (vist ei ole selle voorumi registreerunud liige, aga loeb huviga) Vova Puutin ütles hiljuti, et enam nii palju enam ei naljata, kui varem! Mul sama jama!
Aeg on selline. Oma viletsad naljanatukesed ma avaldan meie virma ukraimamaalastele töötajatele vigases vene keeles, lisaks muidugi veel ka lätimaalastele lätimeelsetele, ilmselt siis Janisele ja ka teistele, mitte Janisele... kõigile on vaja nalja, peamiselt muidugi minule on vaja, et nad ei ahistaks mind mingisuguste apsurtsete nõudmistega, tehku ima tööd, sulatagu metalli kokku ja ärgu esinegu valgete inimeste areenil oma mõttetute nõudmistega, Arunas kaasa arvatud (WC haiseb,õudselt, on pime, lihvpingi rihmad on lõdvad jne jne jne). Kas õige eesti mees hakkaks selliste asjade peale inisema, vaevalt! Ja ka tegelikkuses on see järgi kontrollitud...., keegi ei kaeba, kõik saavad aru, et meil on praegu raske, Puutin reostab, kuidas suudab jne...
Aga põhiküsimusele vastuseks - juba minu kadunud (kadumise koht teda) emakene muude õpetussõnade hulgas (näiteks, matsi kõrgkool ei riku, tee, mida sa teed, aga ära, sa, varastama ega jooma küll ära hakka (vabanda, ema, selline lihtsalt on elu! Pealegi ma võttan ainult rikastelt ja no mis joomine se ka on...) ...
Läks veid pikalt, aga kõik oli õige, ... lühidalt oli jutt sellest, et kui kõht on kinni, siis mitte mingil juhul ei tohi vägisi punnitada, peas võivad veresooned katki minna ja see ongi sinu viimane ponnistus siin voorumis ja ka muidu üleüldse... Mis muidugi ei ole apsoluutselt tõene, olen isegi korduvalrt punnitanud nii, et pärakas on ... no nii nagu oli, aga trükin siin praegu ja vb oleks muidugi parem, kui enam ei trükiks, aga no ei ole veel see soon katki läinud selles aiges peaajus....
Ja lõpuks väike põige reaalsesse maailma - selge on see, et keegi kaine peaga siia voorumisse omi poster eriti ei tee (jah, tean, ksf! I... jne , kelledel on lihtsalt allergija, jah, ei ole kerge antud voorumi postide ja temadega ühte sammu astuda, ei ole lihtne! ) Aga ei ole ju eesti rahva, kui sellise, areng olnud lihtne ja kerge, ei ole olnud! No vb ei ole ka teiste rahvaste/rahvuste areng olnud lihtne (soomlased, vennad), aga see ei ole vabandus, see on pigem süüdistus!
Aga selge on see, et sellesse alavoorumisse (vb üleüldse) keegi enam päris kaine peaga ei postita, siiski teatan siinjuures, et kuigi riigiviin on praegu äbenemata odav (ise poodlen pidevalt Ehedat Viina), siis olen praegast oopis rohkem seente peal!
Vabandan, jalgrattast praegast juttu ei tulnud, kuigi täna sai masinat ekspluateeritud, vb edaspidi, kui reostajat jällegi ära ei ellimineerita igaveseks (on seda tehtud ka ja edasi on läinud nii, et - no tegime, aga olgu, las lollikesed lasevad edasi, minul vahrt pole, aga teiselpool, vb millalgi tuleb arusaam, keda kusta, keda mitte, vb ka mitte, voorum on niivõrd suur ja lai, .. meil ka millalgi omanik kostis, et mei asendamatuid ei ole ja nii ongi ..., kuni ma pensionile lähen!
Aga vabandan, et nalja ei tulnud, muidugi jalgrattaga Konsumis käimine, see on omaette teema, sellest vb edaspidi, kui varemalt jällegi ära ei modereetita, seentest on mul päris palju infot siia tehnikavoorumisse lisada ja ka pea ei valuta