Postitused: 3,695
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
20-03-2025, 11:13 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-03-2025, 11:18 AM ja muutjaks oli
13piisab.)
(19-03-2025, 13:46 PM)spark Kirjutas: või siis Energiakaubamajas pakutavatega
Selliste ürituste puhul tasub esialgu endalt küsida, kas ja mis põhjusel on tahtmine osta ilma referentsideta noname hiinakas ettevõttelt, mis on asutatud alla 1,5a tagasi. Et kas tõesti on hind nii ahvatlev, et kaalub riskid üles.
Kui hiinlane ka garantiiaja edukalt vastu peab, siis juppe on eelkõige vaja just garantiiaja järel. Kas sellest hiinlasest keegi nt 3 või 5a pärast üldse enam midagi teab ja teada tahab - pigem mitte.
Ma olen ülal oma Ambrogio (mis vajas kõvasti juppe ja suri 5a vanusena emaplaadi-surma) ning Husq (mis on 4a peale küsinud veid terale uued laagrid) praktikat kirjeldanud: masinal ja masinal võib olla mäekõrgune vahe nii jupivajaduse kui muretu töötamise osas.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 149
Teemad: 3
Liitus: Oct 2023
Maine:
2
Tänan nõu eest!
Mul tavaline kiudkaabel, mis dekaadi vältel kenasti mättasse kasvanud ja kõik katkised kohad (oeh, naised ja nende umbrohutarvikud...) olen aegade vältel kokku jootnud ja termokahanevaga katnud. Eile panin uue roboti sama kaabli otsa ja hakkas kenasti toimetama. Juhtkaabli paigutuse osas veel päris kindel ei ole, aga lasen masinal mõnda aega töötada - eks siis selgub, kaua juhtkaabli leidmine kesmiselt aega võtab.
Postitused: 1,583
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
54
Kas on kellegil reaalset kogemust käbidega(kuuse ja männi) alade niitmisel. Kumba eelistada,kas lendteradega või selle tavalise teraga? Silma jäänud kaablivaba Stiga mis kasutab lendterasid. Kuna mul ühelgi tuttaval käbidega aladel lendteraga niidukit pole,siis on kuuldud hirmulood murdunud lendteradest käbide ja muru see "külajutu" tasemel.
Kas on reaalset ohtu? Kas keegi on kasutanud/kasutab ka Sunseeker robitit? Kas mitte kõige tasasemal murul eelistada nelja või kolmrattalist niidukit? Ehk paluks kogemusi reaalsest kasutusest.
Veel ei anna alla.