Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Minagi vist pea kõik aastad (puudu üks või kaks) olnud kaine grupijuht. Korra võitnud isegi 300 krooni eest bensiini Statoilist (mis läks M-72 toomisele Võrumaalt).
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 651
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
ma tahan ka kleepekat... (nigunii ei joo) kuidas seda võimalik teha on ja kus... see aasta pole nägu midagi kuulnud varem pole kah juhust olnud grupijuht olla
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Nägin kah esmaspäeval Viljandis seda Selge Grupijuhi bussi ja mõtlesin et regaks endki ära. Siis aga avastasin et mul polegi ühtegi sõpra kes suuremates kogustes alkoholi tarbiks ja peoõhtutel juhti vajaks.

Üldiselt aga minu tutvusringkonnas niimoodi, et kui on teada, et arvatavasti mingeid joovastavaid jooke pruugitakse, lepime juba enne kokku, kes seekord 100% kaine autojuht on. Nii kõige lihtsam ja probleeme pole
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Ehhh, eh regand end kusagile Selgeks Grupijuhiks aga lõpuks oli ikkagi nii, et terve Jaaniöö sai peaaegu kontvõõraid transatud. Naabritele tuli nimelt pealinnast mingi suurem seltskond noori külla ja võite ise arvata, et eriti kained just ei oldud. Õhtu edenedus ja tuju tõustes oli aga ju kindlasti vaja igale poole jaanitulele minna ja muidu ringi tuuseldada. Varsti siis avastatigi, et mina ainuke, kes šaslõki kõrvale non-alkot jõi ja seega pidin ülejäänud öö veetma autode roolides.
Tegelt oli täitsa vahva-mõned uued tuttavad, veidi sõidukogemust uute autodega ja muidu sheff õhtu/öö.
Ka politsei oli oma ülesannete kõrgusel- baaridest ja jaanituledelt tulijaid kontrolliti päris aktiivselt. Ka ise sain ühe vilepillisoolo puhuda.
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon