(18-06-2025, 21:49 PM)pritsumees112 Kirjutas: Hei ,otsin uut küünalt kas kuskilt saab?
Lgp
Poest saab, tellida ka saab, mõni võtab lihtsalt sahtlist. Milline see küünal võiks olla ja mis sellega tehakse?
Natuke viisakamalt ka: mis mõõdus keere võiks olla 10mm, 14mm, 18mm?
veel viisakamalt trüki otsingusse süüteküünal 18mm ja saad kohe sellise. Muide uuematel Zid mootoritel on küünla keere 14mm.
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2026, 00:14 AM ja muutjaks oli ratsoup.)
Sai üle pika aja oma uuema autorolleri kallal nokitsetud. Rehvid olid kõik ringi käinud, siselohvid puruks. Ostsin uued. Veosilla velje sisemist poolt ma rummu kuljest kätte ei saanud. Andsin küll natuke haamriga, aga edasine menetlemine oleks viinud juba deformeerumiseni. Kas tõesti nii kõvasti kinni roostetanud või mis värk on?
Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller
(03-07-2026, 00:13 AM)ratsoup Kirjutas: Sai üle pika aja oma uuema autorolleri kallal nokitsetud. Rehvid olid kõik ringi käinud, siselohvid puruks. Ostsin uued. Veosilla velje sisemist poolt ma rummu kuljest kätte ei saanud. Andsin küll natuke haamriga, aga edasine menetlemine oleks viinud juba deformeerumiseni. Kas tõesti nii kõvasti kinni roostetanud või mis värk on?
Pildi järgi keeraksin selle keskmise roostes mutri lahti ja võtaks seibi ära ning prooviks siis uuesti.
See keskmine mutter hoiab seal juba rummu kinni. Testimise mõttes eemaldasin ka selle. Aga tulemusteta. Ikka ei liikunud midagi.
Veel üks küsimus. Kas on mingi nipp kuidas neid Zid mootori käike lülitada? Esimene ei taha juba pikemat aega sisse minna. Teine vahest harva pirtsutab.
Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller
(03-07-2026, 12:47 PM)ratsoup Kirjutas: Veel üks küsimus. Kas on mingi nipp kuidas neid Zid mootori käike lülitada? Esimene ei taha juba pikemat aega sisse minna. Teine vahest harva pirtsutab.
Mina olen kergelt teise käega mootorit pööranud, siis lähevad käigud sisse küll.