Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Isetehtud jääkettidele keevitatakse parema haakumise jaoks 8mmx20mm polt keti silmast läbi. Oluline et see polt oleks keevitatud just pikki rehvi kulgeva keti külge mitte risti oleva külge, muidu niiöelda naast ei toimi, vajub küllili. Naast ei tohi jääda väga pikk, kõrvaloleva ketisilmusest jääb umbes 5mm väljapoole. Kui naast liiga pikk siis vajub küllili ning sellest pole miskit tolku...
Maine:
13
[undefined=undefined]
Lauren räägi kes sul selle tagasilla kitsamaks tegi, kas on väga
hull töö?
Postitused: 205
Teemad: 10
Liitus: Dec 2012
Maine:
-5
Taha natuke lisaraskust ja vähem rõhku, piigid on hea mõte.Kui lohvid sees võib need ka soolalahusega täita.
Rehv võiks ka natuke parem ola aga olgem ausad, rihmülekandega ja natuke nõrgake see vedu, et seda püstist planku lükata.
Muidu äge aparaat 5+!
Postitused: 205
Teemad: 10
Liitus: Dec 2012
Maine:
-5
175 ei mahu alla enam?
Golfi velgi koos naastudega on kuskil vedelemas kui ma ei eksi siis neil olid ka 155/65 vms peal.Mina ei oskanud neid kuskile panna.
Postitused: 885
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Peaks ikka minema, all on olnud ka 195 laiad rehvid.
Maine:
13
Mul omal ongi kõige suurem jama selles, et ainsad tööriistad on relakas ja trell, nendega ei tee suurt midagi, oleks inverter kah siis hakkaks juba looma..
Tööriistamarketist jäi silma selline mootor nagu sul, kuid 9hp ja sebiks kuskilt 2vaz tagasilda kuid tagasilla kitsaks tegemine on hetkel mõttekoht.
Sinu masin tundub selline lihtne ja lollikindel olevat
Omal tahaks 4vedu teha ja raamist pööravat nagu see tz-14-k on