Padad sõimavad katlaid, nagu öeldakse....

Siinkohal teeks ka siin foorumis ettepaneku üldse Eesti keelest selline ebamäärane sõna (mille meile kõigile tuntud härrasmees kasutusele võttis) nagu unicauto
ära kaotada...ja kasutada seda ainult selles mõttes, mida ta tegelikult tähendab.
Sest tundub, et me lihtsalt ei saa selle kasutamisega korralikult hakkama.
Muideks, ma loodan, et siinsed vanaautohuvilised on ikka kursis, et Unic, lisaks Kirsi väljamõeldud eestikeelsele sõnale, tähendab prantsuse automarki, mis oli tootmises aastatel 1927 - II maailmasõda nind hiljem läks Talbot`i valdusesse, kes 80ndatel omakorda neelati alla Peugeoti poolt...
Sest öelge palun, lgp kaasfoorumlased, mida paganat on ühist sellel vanal heal ja unustatud prantsuse autol:
...ja ntx Levateki bussil, mille riiklik numbrimärk on UNIC001...??????
Või sellelsamal eelpoolmainitud prantsuse autofirmal ja meie lugematutel unicweebidel, unicklubidel ja unicute võiduajamistel....???
Pole minuteada Eestis ju ühtki tõelist Unic`ut....
Teine asi.
Siinsamas teemas kodanikud, kes omavad sapakat, mõnitavad sierrasid ja beeemmveesid....Teadmata (või isegi teades), et seesama sapakas ei ole ju venelaste originaallooming, vaid itaallaste Fiatilt maha tehtud koopia. Kusjuures väga halb koopia, sest seebikarpi olen kohanud kusagil (vist inglaste tehtud) Maailma Halvima Auto kandidaatide nimekirjas kohe Trabandil ja muul sellisel kohe tihedalt kannul....

Sierra oli minuteada maailma esimene automark, millel plaststanget juba kerekuju oluliseks komponendiks võis lugeda....Ülejäänud sõitsid 1982 alles nö. vanade "pulkadega" ringi...
Oldmoped - olles, nagu Sa väidad, pidev Classic Car`i stammlugeja, olid kindlasti ka kursis Birminghamis toimunud euroopa ühe suurima vanaautomessiga, mida mitte ükski euroopa asjahuviline vahele ei jätnud....
Miks ma Sind seal ei näinud? (Ega ka ühtki teist eestlast, muidugi....)
Niiet com`on, mütsikesed. Rahunege maha. Elu on ilus.
Hart Jürine.