kes veel ei tea, siis Stailing ja Tuuning on 2 linna Lätis - sealsed meeskodanikud võistlevad juba aastasadu, kelle obene kõikse suurem ning kaarik madalam on (nagu Fairi reklaamis omal ajal).
Tsitaat:Kuigi ma pole tuuninud, teexin heameelega auto nii kõvasti madalamaxad (arvatavasti kõrguse reguleerimis systeemiga), esitulede alla panexin väiksed tuled, paneksin põhjavalgustuse, spoileri, teexin mootori kõvasti ymber, vahetaxin auto interjööri täiega ära ( nahkistmed, tagaistmete asemele kakas võimalikult suur kõlarit jne jne) ja see kõik on minu enda tahe, ja mul suht pohh kellele see meeldib, nii kaua kui see mulle meeldib...
...umbes sellised sõnad on esimesed, mida Tuuningu ja Stailingu küla lapsed esimesena ütlevad (erinevalt nõmedast proletariaadist, kel pole maailmale midagi targemat, kui \"ämmä\" või \"issi\" öelda).
-masin peab nii madal olema, et põlemata tikust üle sõites see karterikaane vastu hõõrdudes põlema süttiks
-tümakas peab (kõigi allalastud akende korral) olema kuuldav veel kaugemal, kui pükstega piirduvast väljalaskest kostuv urin
-kuna väljaõppinud insenerid ei oska mootorit ehitada, tuleb see igaks-juhuks kindlasti ümber teha (selliste asjade teostamise kohapealt tunduvad mõnede eelmiste postituste autorid minust hulga kompetentsemad olevat - niiet seda pikemalt ei lahkaks)
-tulesid on originaalis masinal häbiväärselt vähe - lisaks eelpoolnimetatule tuleks masinale külge riputada paar \"diskopalli\". Kahju, et toonklaas ei tohi tõsise reflektorina toimida - küll see oleks äge!
-kahjuks on kõigil ununenud tähtsaim tuuninguelement - valukad, millel oleks soovitavalt kiri \"OZ\" (nagu iga natukesegi tuunitud masina kapotil see suur kiri), velg peaks moodustama masina väärtusest min. 50%
-ahjaa - rehvimõõt peab olema min. 225-30 ees ja 245-30 taga. Koos ülijäiga vedrustusega looks see normaalsed tingimused igapäevasõitudeks - ise nägin Märtinit ükskord sõitmas (WRC) mingi 155 või 165 rehviga. Pidin end pilbasteks naerma!
...ja ärge jumala pärast küsige, miks midagi teha - sellised lubjaka-küsimused käivad no nii närvidele!
teet - popp ja noortepärane eesti tulevikulootus tuuningu-stailingu alal (mis peaksid muide OM aladeks saama!).