23-02-2006, 19:54 PM
Mul vedeleb kuuris üks 1976. aasta Druzba saag,millega on saadud ainult kaks puud maha võtta.Tekkis tahe panna selle mootor peale ühele veneaegsele tõukerattale.Kavandid,mõtted,plaanid jms on mul selleks juba valmis ja mootor töötab kah. so. suvel hakkan ehitama.PROBLEEM on nüüd selles ,et kui ma saeketi ja saelehe maha võtsin ja mootori käima panin hakkas see kohe saeketti vedavat hammasratast kaasa vedama ja mootor töötas väga kõrgetel pööretel-umbes nagu auto.Drusbal peaks olema selline trummelsidur,et kui pöörded tõusevad,läheb sidur tsentrifugaaljõu abil lahti.Tühikäigul,kui keegi gaasi ei anna peaks Druzba mootor töötama niimoodi,et ta saeketti kaasa ei vea,väga madalatel pööretel tuksudes.Minu oma aga töötab täie käraga.
Selge on see ,et pean gaasitrossi alla laskma,muutes pöördeid madalaks.
Olen juba proovinud umbropsu tundide kaupa õigeid madalaid pöördeid kätte saada aga sest pole miskit välja tulnud.Mootor tõmbab end liigse susimisega täis ja muud hädad.
Tahaksin väga teada,et kui suur on druzba mootori pöörete arv minutis
TÜHIKÄIGUL. ---Sellega saan välja arvestada,kui palju ma pean mootori
pöördeid alla võtma.Õigete pöörete sättimiseks tühikäigul on mul juba vajalikud mõõteriistad olemas.Vaja on aint teada kui palju on normaalpöörded [color=white]tühikäigul.
Selge on see ,et pean gaasitrossi alla laskma,muutes pöördeid madalaks.
Olen juba proovinud umbropsu tundide kaupa õigeid madalaid pöördeid kätte saada aga sest pole miskit välja tulnud.Mootor tõmbab end liigse susimisega täis ja muud hädad.
Tahaksin väga teada,et kui suur on druzba mootori pöörete arv minutis
TÜHIKÄIGUL. ---Sellega saan välja arvestada,kui palju ma pean mootori
pöördeid alla võtma.Õigete pöörete sättimiseks tühikäigul on mul juba vajalikud mõõteriistad olemas.Vaja on aint teada kui palju on normaalpöörded [color=white]tühikäigul.