Postitused: 1,476
Teemad: 216
Liitus: Jun 2004
Maine:
107
Kuigi Sa ei plaani originaalis taastamist, soovitaksin Sul autentsema välimuse huvides kasutada siiski originaaltagatulesid. Neid on piisvalt liikvel ning sobivad paremini. Kandilised on üsna robustsed ja rikuvad välimust.
Katuse kohta niipalju, et Põhja-Eestis on samuti taastamisel üks SZD ning taastaja plaanib lasta õmmelda katusepresendi. Andsin talle oma originaalkatuse malli võtmiseks. Kui Sul on huvi, võin anda Sulle tema numbri ning leppige kokku. Hulgi tuleb vast katuste tegemine odavam.
Kui Sul ehk silma jäänud või endal üle selle mudeli kütusepaak või uksed (piisab klaasiraamidest), siis neilegi on huviline. Rääkimata poritiibadest, mille valmistamiseks on paaril taastajal kavas jõud ühendada ning teha vastavad vormid.
Indrek
PS käivad jutud, et järgmisel suvel kavatsetakse Eestis korraldada invasõidukite kokkutulek
Postitused: 822
Teemad: 57
Maine:
0
hehehee...Sulky, norrakate minikäru.
Just a man!
Postitused: 439
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Kas kõigil invakärudel on sillad ühesugused või on siin ka mingeid modifikatsioone?
Maine:
1
Kas keegi on endale midad ostnud, vahetand, müünd?
On keegi uue projektiga alustand?
Maine:
1
Kas invaautodel(kõigil smz-tel) pole välispeegleid või on see ka mingi modifikatsioon?
Postitused: 1,476
Teemad: 216
Maine:
107
Sildadest - neljakandilise kerega invakärudel on teistsugused rattad. Uuema ratastest on võimalik vanema mudel rattaid teha, vastupidi mitte. Uuemal on teistsugused piduritrumilid. Pole uuemat lahti lõhkunud, kuid sellel on kindlasti teistsugused piduritrumlid. Ka pidurisüsteem peaks olema juba õli peal.
Välispeegleid minu teada standardvarustuses ei olnud. Kuigi oleks võinud. Kinnise katusega on näiteks sõiduraja vahetamine alati riskiga seotud - tekib üsna suur nn surnud nurk.
Kas Sinu masin on lõpuks sõitma hakanud?
Indrek
PS otsin 6V starterit. Sobib ka M400/401 starter. Vastu võin pakkuda 12V samasugust - peaks sobima nt M408.
Maine:
1
Vaikselt juba hakkab, kuid puudu on veel möned osad.
Postitused: 228
Teemad: 102
Liitus: Dec 2006
Maine:
1
Mis arvate kas selle kandilise ehk uuema tüübi invakäru esisild peab vastu, kui peale panna opel ascona 1,3 benzu mootor ja kolmese bemmi tagasild? Ehk ma mõtlen siis ,et mootor tuleb ikka taha mitte ette. Mul olemas ta bagi variandina.
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Postitused: 773
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
vilkar. Kirjutas:Mis arvate kas selle kandilise ehk uuema tüübi invakäru esisild peab vastu, kui peale panna opel ascona 1,3 benzu mootor ja kolmese bemmi tagasild? Ehk ma mõtlen siis ,et mootor tuleb ikka taha mitte ette. Mul olemas ta bagi variandina.
Taha 1,3 ascona mootor ja kolmese bemmi tagasid? sinna vahele on ju veel ka käigukasti vaja ning kuhu see kompott seal kõik ära mahub. Suht võimatu mu meelest.
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Maine:
1
Sellest bagist tuleb lihtsalt selline hobi rallikas ilma paberiteta. Algselt oligi tal iz-i mootor mis on mul praegugi veel alles. Kuna see oli üpris lahja siis otsustasingi midagi võimsamat aretada. Tagasild on juba alt ära lõigatud, ning külge algselt aretatud bemari tagasild, mis ei olegi kõige laiem. Ruumi peaks mõõdulindi järgi küll taga mootori jaoks olema.
Pilte saab ka sellest isendist mõne tunni või minuti pärast.
Maine:
1
vilkar. Kirjutas:Sellest bagist tuleb lihtsalt selline hobi rallikas ilma paberiteta. Algselt oligi tal iz-i mootor mis on mul praegugi veel alles. Kuna see oli üpris lahja siis otsustasingi midagi võimsamat aretada. Tagasild on juba alt ära lõigatud, ning külge algselt aretatud bemari tagasild, mis ei olegi kõige laiem. Ruumi peaks mõõdulindi järgi küll taga mootori jaoks olema.
Pilte saab ka sellest isendist mõne tunni või minuti pärast.
'
Kahjuks pilte niipea ei saa.
Maine:
1
Nii võtaks uuesti teema üles. Mul siis võimalus saada paarisaja krooni eest vana see ümarguse kerega inva´auto. Öelge kui ära toon siis mis tuleks autoga teha kõigepealt? Ise veel näinud pole ega tea mis olukorras on auto (kuivas keldris seisnud). Kui millaski saab ära toodud siis teen pilti ka. Küsimus võis natuke lollisti välja kukkuda aga ühesõnaga jah