16-07-2006, 08:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-06-2013, 09:17 AM ja muutjaks oli visible.)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taruvaras Kirjutas:Kena kopikas, ilmselt hiljutise värvikuuri üle elanud. Korralik kroom ja ilus punane pleekimata tehasemärk annavad rohkesti boonust. Kui mõningad "valed" asjad likvideerida, saab toreda originaali. Mulle, kui originaali fännajale jäid silma sellised "valed" värgid:
1) vahetamist vajaks 2103/2106 altpärinevad veljed, rehvid aga värvist puhtaks
2) kojameestele õiged luuad
3) kandilise peegli asemel ikka ümar otsida, kinnitusjalg on küll õige.
4) külgmistel tiiva suunakatel eemaldada tihendid, varajastel kopikalistel need puudusid
5) tagaakna roostetav lukustuskant vajaks vahetamist uue vastu
6) logarid alt ja lapakad tagant ja ongi originaal
Et oleks, mida võrrelda, siis omaltpoolt pilt[attachment=23613]
Jesper Kirjutas:Mina viskaks need plastist numbrialused minema ja puuriks selle asemel numbritesse augud.
visible Kirjutas:need euronumbrid pididki juba kallinenud olema vist oli juba topelthind(keegi rääkis kuskil).Jesper Kirjutas:Mina viskaks need plastist numbrialused minema ja puuriks selle asemel numbritesse augud.
Eelmine aasta oligi sellise lahendusega, kuid kui sai vahetatud euro plärakate vastu siis sai alustega pandud, sutsu lihtsam, ennast need nii väga ei häiri, kuigi natukene varjavad tagumist Ziguli kirja.
Eks see ka veel, et paljudele ei meeldi need euro numbrid selle auto peal, kuid sai need pandud, kuna nende tuleku ajal sai need kohe odavalt lunastada endale siis hiljem muretu sest kes seda teab millal tekib kellegil tahtmine palju raha ja veel kiiresti saada, tehakse euro numbrid kohustuslikuks ja loomulikult kalliks ka. Eesti stiil.
taruvaras Kirjutas:...
1) vahetamist vajaks 2103/2106 altpärinevad veljed, rehvid aga värvist puhtaks
...
visible Kirjutas:...kuna auto on siiski igapäeva kasutuses mitte hobiautoks.Valus vaadata, et selline auto on igapäevakasutuses. Usun, et leiduks nii mõnigi huviline kes annaks selle auto vastu normaalses korras Opeli või Fordi, mille hävimisest poleks kahju.
visible Kirjutas:Ei saa nüüd sinu mõttekäigule pihta. Mis igapäevane kasutamine tähendab seda, et autot lõhutakse meeletult?Vabandust, et olen eelarvamustega. Kuid tean vägagi hästi mis on mõtteis 20ndates noormehel oma auto suhtes (ei hakka siinkohal välja tooma nn. "tuuningelemente").