Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Eile oli ilus pilt, kus Vana-Pääsküla Statoilist kerasid välja kolm šaparosetsit. Need olid küll vanem generatsioon, kuid mitte ei olnud "puusad", vaid olid restis õhuvõta avaks
Pilt oli vägev-kohvrid katusel, kahju, et kaamera nii väle polnud
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
fic Kirjutas:Eile oli ilus pilt, kus Vana-Pääsküla Statoilist kerasid välja kolm šaparosetsit. Need olid küll vanem generatsioon, kuid mitte ei olnud "puusad", vaid olid restis õhuvõta avaks
Pilt oli vägev-kohvrid katusel, kahju, et kaamera nii väle polnud
need peaks olema kohalikud laagri mehed
üks nendest mu vana töökaaslane
Bmw 750 ILA Highline 1992
Postitused: 552
Teemad: 8
Liitus: Feb 2006
Maine:
2
Kes tahab tõeliselt ilusat sapakat näha, mingu vaadaku Tallinans Topauto hoovile. Seal majade vahel ta seisab- valge ja läikiv. Originaalsed sinisest "nahast" istmed sees.
Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !
Üks 2001a Busso ongi ainult.
Postitused: 4,169
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Mina avastasin sellel nädalavahetusel Abrukalt ülikorraliku GAZ 63, kabeda Gaz 66 ja veel igatsugu muud põnevat tehnikat. Jäänud sinna Saare Kaluri aegadest. Gazoonid kasutusel kohapealsete taksodna.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Muuga sadamas kahtlaselt sarnane isend M72.Valget värvi ja kõrge.Tundub tegemisel olev auto,kahjuks lolli koha peal ,ligi ei saa ja pildistada sääl territooriumil ei lubata.Auto asub suht lähedal endisele wilja tornile.
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Täna kella 7 kandis kulgest Kiilist Nabala poole mingi unikaalne väike punane lahtine sportauto, pakuks et 1940-50ndate aastate oma. Sportauto tagaja osalt ka kõrval sõitis džiip, mille lahtisest aknast sportautot filmiti. Igavese suure kaameraga, näis, et võis olla profikaamera.
Pikemalt ei saanud jälgida, sest kogu see joru liikus väikese kiirusega (ca 30-40 km/h) ja ma pidin keskenduma kurvilisel teel möödasõidule neist, st veenduma vastusõitjate puudumises.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Postitused: 552
Teemad: 8
Liitus: Feb 2006
Maine:
2
andris Kirjutas:Mercedes-Jumz või Jumzcedes-Benz?
http://img319.imageshack.us/my.php?image=img0262ez4.png
Millegipärast imageshack muutis pilti väiksemaks ja vahetas formaati...
Oh minu viga, pilt oli mahult liiga suur, kuid kes teab, kuhu oleks parem pilte riputada, võiks mulle teada anda.
Pigem Jumz-Benz
Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !
Üks 2001a Busso ongi ainult.
Postitused: 186
Teemad: 34
Liitus: Apr 2005
Maine:
2
Ma vaatan, et neid mersu iluvõresid pannakse ikka igale poole. Rapla-Märjamaa vahelisel teel, ühes õues seisab üks nysa buss millel ka mersu iluvõre ja isegi tuled vist, päris pull paistab välja igatahes.