Postitused: 38
Teemad: 1
Liitus: May 2006
Maine:
0
Dont worry, be happy !
Ma oleks küll rahul kui karistuseks vaid kerge sõim. Samas 70-ne alas 83 km/h ei ole märkimist väärt. Isegi 50-ne alas +63 veel alati ei tülitata. Aga täna, ** 1. SEPT ** == tuleb kõigeks valmis olla.
Soovin, et ka teie lapsed elusana koju jõuavad.
Olgem tähelepanelikud ja viisakad !!
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Kurb kogemus Austria politseiga kas mu käed lausa raudu pani.Päästis waid kaasasolew laps ,kes hirmust nutma hakkas.Mul muidugi oli ka ketas lõhki sõidetud.Asi lahenes suht sõbralikult trahw sai makstud ,lapsele ostis pollar kommi ja päästis ka mińd käeraudadest lahti.Ja kõige imelikum vabandasid weel ka.Asi toimus 2000 aasta septemrikuu lõpus.
Postitused: 610
Teemad: 2
Liitus: Jul 2004
Maine:
3
01-09-2006, 23:34 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-09-2006, 23:35 PM ja muutjaks oli
Martin256.)
Ei ole näinud ülbet politseid. Viimase 7 aasta jooksul on mind ca 7 korda hoiatatud, kord oli ka kiirus üle 20 km/h. 2 korda on tulnud trahv 600 kr, siis politsei ka vabandas, et ei tahaks teha, aga tema ei saa vähem kirjutada, sest kiirus üle 20km/ lubatust üle. Kui sain Impreza, siis ennustati, et see tõmbab politsei tähelepanu. Aga ei miskit, kuigi kiirus läheb ikka pidevalt üle
mul oli kord selline juhtum (muidugi nii aasta või paar tagasi talvel) kui sai mopiga toilast öösel tuldud ja politsei mind kinni pidas aga kuna mina vene keelt ei oska ja nemad ei osanud eesti keelt ning ma ei saanud aru mida nad tahavad antsin moppil vänta ja sõitsin edasi kodu poole mul oli selles suhtes yks kõik kas nad tulevad järgi või ei aga ei tulnud ning ma ei saa siia maani aru mida nad must tahtsid mu moppil tuled põlesid ja korralikult nii nagu peab.
Postitused: 442
Teemad: 44
Liitus: Jun 2004
Maine:
4
Aga meil oli täna näiteks Väinjärve ääres politseipäev

.
Väga tore üritus, helikopter käis, päästeteenistus, kiirabi, kogutütred, politsei-ja päästekoerad olid ka kohal. Politsei autosid oli vast 10-15 tükki, peale selle veel nende roller ja kaater, isegi väike show oli sellest kuidas k- komando panvangi vabastas, paugutati AK-47 vist.
PS 84', 83', 82', 80', 79', 77', 76', 75', K-15, K-16, M-15; M-16
Postitused: 1,157
Teemad: 245
Liitus: Jan 2003
Maine:
8
Minul on inglise liikluspolitseiga kogemus. Lihtsalt super. Uskumatult meeldivad ja abivalmis inimesed.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
denis23 Kirjutas:Minul on inglise liikluspolitseiga kogemus. Lihtsalt super. Uskumatult meeldivad ja abivalmis inimesed.
Sellega tuli kohe meelde, et Gumball Rally 3000 oli vist, kuidas politsei eskortis võistlejat läbi mägise linna. Ja ikka väga piiri peal sõites
Tsitaat:Aga meil oli täna näiteks Väinjärve ääres politseipäev .
Väga tore üritus, helikopter käis, päästeteenistus, kiirabi, kogutütred, politsei-ja päästekoerad olid ka kohal. Politsei autosid oli vast 10-15 tükki, peale selle veel nende roller ja kaater, isegi väike show oli sellest kuidas k- komando panvangi vabastas, paugutati AK-47 vist.
Hiiumaal ka sarnased vist iga aasta. Paz 652 riffelkülg läks sealt kuusakoskisse pärast veel
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
No Sa tead ju ise väga hästi vastuseid neile küsimustele. Eesti liikluskultuur on nii haige, et +20 km/t on muutunud enam mitte elunormiks, vaid suisa auasjaks. Kui pol nägi, et seekordse +13 põhjustajaks pole mingi rullnokk, vaid soliidne mees, kes veel hakkas vastu veel pobisema, et "mis see +13 ikka ära ei ole, tee tühi ja sirge jne jne.."
Selline pohhuism võtab ikka tigedaks küll polli, kes pidevalt laipu liikluses näeb.
Kuna tegemist polnd rullnokaga, ei hakanud ta trahvi tegema, vaid elas lihtsalt end välja. Ju pidas seda mõjusamaks. Samas peavad LE rikkujad ükskord hakkama mõistma, et nad on potentsiaalsed mõrtsukad, selle asemel, et kobiseda, mis see promill joovet või % kiiruseületamist ikka teeb...
Teinekord liikle korrektselt, siis ei hakata sind mõnitama. Ja püüa aru saada politseist -- päevast päeva suhelda liiklusjätistega, see on väga tervistkahjustav töö.
PS: ma pole poll ega pollide eestkõneleja, nende seas on ka jätiseid, aga nende tubli töö tõttu säästetakse nii mõnigi inimelu.