06-10-2006, 23:42 PM
Huvitav,et roostet ei paista tal kusagil olevat. Ilmselt ei seisa ta just väga kaua väljas.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
hqs Kirjutas:kas kuskil mõni enam-vähem kerega lõõtsaga Ikarus( 280?) kah järgi on. Sisu ja tehnika ei ole niiväga olulised, peaasi, et transportimist kannataks. Raha käiks selle eest välja hästi.
2TE116 Kirjutas:Iseenesest mootorita(pead ei anna) 280 seisab Rebasel,ülesõidu juures kuhu põlenud D1 kinni jäiOn ehk Rebase 280-st pilte. Harutee esiosa taisteb lapitud-teibitud olema, on ehk Rebase oma parem?
Olen veduriiga mööda põrutand,pole õrna aimugi,kas kahte sektsiooni kokku pookida annab üldse.
Eks keegi siit on vaatamaski käind,teavad rääkida.
k2sipidur Kirjutas:Seest on aga tühi-mootoriga sektsioonis on kanala,aga tglt saaks sellest Harutee omast ja Rebase omast ägeda pilli kokku panna küll.Kas harutee oma liigub?2TE116 Kirjutas:Iseenesest mootorita(pead ei anna) 280 seisab Rebasel,ülesõidu juures kuhu põlenud D1 kinni jäiOn ehk Rebase 280-st pilte. Harutee esiosa taisteb lapitud-teibitud olema, on ehk Rebase oma parem?
Olen veduriiga mööda põrutand,pole õrna aimugi,kas kahte sektsiooni kokku pookida annab üldse.
Eks keegi siit on vaatamaski käind,teavad rääkida.
Regardman Kirjutas:Kas keegi on kuulnud täpsemalt seda lugu ?See oli mässu aeg. Siis oli kõik lubatud. Mindi telemaja kaitsma
Nimelt olla 15. aasta eest vaja viia mingisugused kaitseväelased Tartust Tallinna aga transporti ei olnud. Lahendus leiti sellega, et peatati keset tänavat Tartus üks 5. liini Ikarus ja pikk sõit algaski.
Regardman Kirjutas:Nimelt olla 15. aasta eest vaja viia mingisugused kaitseväelased Tartust Tallinna aga transporti ei olnud. Lahendus leiti sellega, et peatati keset tänavat Tartus üks 5. liini Ikarus ja pikk sõit algaski.
XTA Kirjutas:Tea, kas see on siit läbi käinud? - Ikarus 256 CabrioSee suvi sai seda nähtud, võrreldes selle pildiga olid mõned rootstetäpid allosas, muidu täitsa ok nägi välja, krt mul pilti ei ole, ehk sõbral on, kes kaasas käis.
http://budapest4you.hu/gfx_up/news_gfx/a...133652.jpg
Sel "bussifirmal" miskine weebisait ka: www.barbiebus.hu . Sai siis 2002.a suvel Ikaruse kodumaal käidud ja ülaltoodud objekti reklaamlipik kaasa toodud, mis nüüd muude paberite seast taas välja tuli. Barbie-Ikarust elusuuruses siiski ei näinud.