Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
08-09-2006, 09:10 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-09-2006, 09:11 AM ja muutjaks oli
eberhard.)
Tehke siis uuest JJ asukast pilte ka ja otsige kerenumbergi üles!
http://www.album.ee/?o=292250372
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Postitused: 206
Teemad: 1
Liitus: Jul 2003
Maine:
0
Juhul muidugi kui see ikka on see auto, siis see peaks olema kunagine Kuusalu kolhoosi üks kahest ZIM-ist. Neid kasutas kolhoosi juhtkond enne kui asuti tarvitama Tšaikasid.
Kas tõesti Kuusalu Kolhoosi esimees sõitis Tsaikaga ja kui siis milla ZIM sai Tsaika vastu vahetatud. Nagu ei usu seda kas siis esimelVolgat polnudki
[/quote]
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
Kas esimene ja tagumine klaas on sirged? Ma ei ole seda küll oma silmaga näinud aga pildi järgi ütleks küll et on kumerad.
Maine:
0
Tagumine klaas on kumer, esimesed ja küljeklaasid aga sirged. Tagaklaasil on sama kumerus mis Gaz 24 tagaklaasil. Pole küll kindel, et Gaz 24 tagaklaasi lõigata õnnestub.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Maine:
21
Ma jõudsin ise järeldusele, et esiklaas on kumer küll aga koosneb kahest sirgest osast.
Postitused: 279
Teemad: 23
Liitus: Aug 2006
Maine:
8
Ette sobivad ehk GAZ 52 - 53 tuled?
Maine:
21
GAZ 21 omad ei sobi? Suunatulesid ei võlu vist kuskilt.
Maine:
0
Esialgu oleks minu poolt võimalik sellele Zimile annetada paar "õitsema" läinud silumiinukselinki ja kapotikaane alaosa silumiinkaunistus kirjaga "Zim". See on oma pika elu jooksul pooleks murdunud, kuid pooled annab kapoti esiäärde siiski poltidega kinnitada ja murdumiskoht vast niiväga häirima ei jää.
Ega varjupaigal ei ole mõnd vihjet kust esisuunatule korpusi võiks otsida (või on mõni tulekorpus lausa üle), minu eksemplari omad on ilmselgelt taastamiskõlbmatud?
Maine:
0
eberhard Kirjutas:Tehke siis uuest JJ asukast pilte ka ja otsige kerenumbergi üles! http://www.album.ee/?o=292250372
Võibolla leiab lp Muuseumipapa selle kerenumbri üles. Suur huvi oleks määratleda masina valmistusaastat!
Postitused: 78
Teemad: 39
Liitus: Feb 2005
Maine:
1
omalt poolt pakkuda taga tiib,kahjuks klaasplastist.
Maine:
0
pilku Kirjutas:omalt poolt pakkuda taga tiib,kahjuks klaasplastist.
See on küll väga eksootiline asi! Olen kohanud Vaz-ide Volgade ja Pobedade klaasplast esi-ja tagatiibu, aga Zimi-i omi seni veel mitte. Nähtavasti ZIS 110 klaasplastist tiib oleks veel suurem haruldus.
Pane siis ka selle klaasplasttagatiiva saamiselugu kirja!
Postitused: 78
Teemad: 39
Liitus: Feb 2005
Maine:
1
tiiva lugu.
21a.tagasi ilmus meie hoovile zim,koos tagavara kere ja varuosadega.nende hulgas olid ka neli klaasplastist tiiba.