Postitused: 3,095
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
59
lahe mäng :bounce
subaru impreza 2003
samas võiks panna natuke haruldasemate/vanemate autode pilte, avardab silmaringi ka. nagu need autode äratundmisvõistlused on.
ok ted sa paned uue pildi
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
no eaküll.. kui keegi ei taha uut pilti panna, siis eks ma panen ise... nonii poisid arvake ära mis auto see on.
P.S. need JackieD reeglid on väga head ja kui kellegil midagi selle vastu pole siis teemegi nii nagu ta ütles.
vaja oleks marki, mudelit ja aastat kah nagu ikka:
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
õige.. võik küsida küll.
vastus oli kah muidugi õige
JackieD - sul on õigus panna järgmine pilt
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 3,095
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
59
sry et ma enne jaole ei jõudnud, aga need 24 tunni reeglid on head jah.
selle auto pildi ma leidsin raamatust \"esimesest autost viimase voorimeheni\", aga pildil on üks auto veel pildi all on selgitus veidi segane \"Sõiduautod Dux (u. 1910) ja Renault CV-6 (1927)\", samas pole öeldud kumb on kumb. Samas raamatupildil on ilusti näha et iluvõrel on kiri \"Dux\" niiet ma pakun seda. Eks mudeli ütleb siis keegi teine :keersilm
Parandus, leidsin oma arvamisele kinnitust aga mudelit ikka ei tea, google pakub mulle hotellide nimistuid :???
Postitused: 201
Teemad: 13
Liitus: Jan 2006
Maine:
2
Äkki on mingi Opel? Commodore näiteks?
See auto oli Sul enam-vähem õige.Täpsemalt DUX K24 (1910-12)
PS! - Ärge pange enne uut pilti,kui olete eelmise ära vastanud ning Teile on pildi panija poolt teatatud,et vastus oli õige.Kui vastus on vale,arvake edasi.