Postitused: 117
Teemad: 9
Liitus: Jan 2007
Maine:
0
masinaks delta ja bensiini paagi immitseb valtsi vahelt. Kuidas selle ära saaks paigata. A.Palu raamat ütleb, et liimida mõra peale linast riiet (talujahukott), keegi ütles, et klaasriie kah käib.
Postitused: 134
Teemad: 2
Liitus: Nov 2006
Maine:
2
Riie on liimi sees armatuuriks (nagu betoonis terasvardad) ,mis annab liimikihile suurema tugevuse.
Postitused: 356
Teemad: 65
Liitus: Aug 2005
Maine:
2
Tee paak tühjaks, võta maha, pese seest vee ja Fairyga mitu korda ja loputa korralikult. Kui oled veendunud, et paak seest täiesti puhas, siis nühi traatharjaga see koht haljaks (värv maha) kust lekib ja kasuta harilikku jootekolbi ja tinuta pragu või auk kinni. See minumeelest kõige lihtsam-odavam-kindlam meetod kuidas lekkimine peatada. Aga võid ju ka doonor-paagi muretseda.
militaarmootorrattur
Postitused: 442
Teemad: 44
Liitus: Jun 2004
Maine:
4
zyndapp666 Kirjutas:Tee paak tühjaks, võta maha, pese seest vee ja Fairyga mitu korda ja loputa korralikult. Kui oled veendunud, et paak seest täiesti puhas, siis nühi traatharjaga see koht haljaks (värv maha) kust lekib ja kasuta harilikku jootekolbi ja tinuta pragu või auk kinni. See minumeelest kõige lihtsam-odavam-kindlam meetod kuidas lekkimine peatada. Aga võid ju ka doonor-paagi muretseda.
Paremaid tulemusi saab kui auk kinni joota vasega! Tina ma nii tähtsat auku täitma ei usaldaks. Vasega jootmine eeldab muidugi gaasileegi olemasolu.
PS 84', 83', 82', 80', 79', 77', 76', 75', K-15, K-16, M-15; M-16
Postitused: 304
Teemad: 34
Liitus: Jun 2004
Maine:
4
Keemiline metall abiks ehk? Radikat sai sellega edukalt lapitud ehk saab paakigi.
Postitused: 619
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Paagi saab keemilise metalliga tõesti kõige kiiremini.Radikatega see jama,sõltub muidugi paiga suurusest-neil,liimil ja korpusel erinev paisumine.Võib tehtud töö ,,hüljata,,.
Postitused: 311
Teemad: 14
Liitus: Jan 2005
Maine:
0
Tina ei kipu eriti hästi terase külge hakkama; vähemalt mull mitte. Aga vasejoodis peaks küll pidama.
Maine:
0
algul tegin nii, et nühkisin seepi prao peal, aga tegin vist midagi valest ja ikka lekkis. Siis võtsin jahukoti ja lõikasin ribad välja ja liimisin 3 kihti PVA liimiga peale, kõige peale tgin silikoniga väikse kihi. Varsti tulevad pildid kah.
aga värv jäi maha kraapimata.
Isa ütles, et sinepipulbriga saab kah kuidagi lekke peatada.
Postitused: 36
Teemad: 3
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
Kui paagiga veel lekkeprobleeme peaks tekkima, siis on mul üks Delta paak müügiks.
Postitused: 508
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Seltsimehed paikasid ühe jaguari lekkivat paaki mul garaažis, ise olin mütaka ajal õues, oli selline tume müts. Seltsimehed olid kangelt kavalate nägudega ja üks oli rõõmus ning teine lihtsalt lõbus. Elu ja tervise juures.
Surma et vast ei saa. Vee ja fairiga tasuks pesta küll. Ise ka teeks nii.
Maine:
0
PVA sulas üles, ei pea. Keerasin masina küllili, et ei lekiks. Kui ilm soojemaks läheb panen super atackiga, riie jääb samaks.
Aga kuidas vasega tinudataksse, pne saltseri sisse vasejupi ja puutun kolviga vastu ja siis hõõrun vase augu peale.
Postitused: 5,044
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
Ära jama selle riide ja liimiga, pole muud mõtet kui tegemisrõõm. Vasega ei "tinudattagi", valgevasega ehk kõvajoodisega jootmine nõuab kõrget temperatuuri mida saad gaasitule leegiga/põletiga näiteks. Kui tahad lasta keevitada või vasega joota, lase teha kellelgi kel selleks oskust/kogemust. Kui ise tahad teha, proovi tinaga joota. Ei saa täpselt aru, kus see lekkiv koht Su paagil on aga kui mehaanilised jõud/pinged lekkekohta ei mõjuta, siis peaks pidama küll. Iseasi on see, et pinna pead täiesti kuivaks/puhtaks saama ja korraliku suure kolviga (või kolbiga?) opereerima. Ise olen mosse paaki 2x tinaga parandanud, seal küll teine asi, sile pind ja panin õhukesest messingplekist paigad peale.
Maine:
0
ma tahtsin vana kihti ära eemaldata, aga see oli kivikõva ja siis ma avastasin uue lekkekoha kuhu lasin liimi peale