mrali Kirjutas:Ja veel: nädalavahetusel sai mööda sõita Kuperjanovi pataljoni territooriumist, kus paistis suuremal hulgal Volvo suuri Laplandereid (TGB-11?) ning miskeid 1960te Lääne veokeid, mis enim meenutasid Volvo Vikingeid ja Titaneid. Samas seal ammu teada GAZ-63 furgoon ja KrAZ-260 ei hakanud enam silma...
Ma pole ka näinud seal ei GAZ-63 furgooni ega KRAZ 260, samas on seal olemas Kamaz kallur ja teine Kamaz käruga porte, veidi eemal seisab samasugune Kraz nagu Harjumaa Liinidel kunagi oli.
mrali Kirjutas:Ja veel: nädalavahetusel sai mööda sõita Kuperjanovi pataljoni territooriumist, kus paistis suuremal hulgal Volvo suuri Laplandereid (TGB-11?) ning miskeid 1960te Lääne veokeid, mis enim meenutasid Volvo Vikingeid ja Titaneid. Samas seal ammu teada GAZ-63 furgoon ja KrAZ-260 ei hakanud enam silma...
Ma pole ka näinud seal ei GAZ-63 furgooni ega KRAZ 260, samas on seal olemas Kamaz kallur ja teine Kamaz käruga porte, veidi eemal seisab samasugune Kraz nagu Harjumaa Liinidel kunagi oli.
See KrAZ ongi 260...
Aga huvitaks ka nende suuremate Lääne veokite tüüp.
Fordi kohta ei oska öelda, kui kaua ta seal seisab üksinda. Ford transit (parempoolse rooliga) seisab küll päris mitu aastat seal, kahju on juba vaadata. Samuti seisavad paar aastat vähemalt need kaks suuremat bussi.
(Seda postitust muudeti viimati: 10-03-2007, 14:07 PM ja muutjaks oli Edel.)
Näed kus ja mis seisus on praegu 362AMX (MAN-Ikarus 212) ja see endine HML buss,sõitis HML käes kuni kusagile 2003a.,peale seda oli vist eraisiku käes. Mina nägin seda viimati Tallinna vahel liikumas vist aasta või rohkemgi tagasi. Pane mulle privasse selle praeguse asukoht!
Mõlemad bussid kuuluvad Ytra andmetel Aleksandr Mežennõi`le. Pole minul infot,mis liine need sõitsid,kuid üksvahe oli 362AMX ikka korduvalt Tallinna vahel liiklemas näha,ka paar pilti õnnestus sellest teha aastatel 2004-2005.
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2007, 10:13 AM ja muutjaks oli wax.)
Traktorites tuhnides sattusin kogemata rasketehnika.ee lehele. Paljud neist masinatest on kindlasti juba foorumist läbi käinud, niiet ärge väga kõvasti lööge
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2007, 20:56 PM ja muutjaks oli Edel.)
Kui vanad need kuulutused on? See siinne MAZ 5549 (reg nr. 270DAE) on mul eelmise aasta augustist pildis ja minu pildil on nii mitmetki jupid tal küljest kadunud,kaasa arvatud reg märk. Arvan,et on tegemist sama veokaga sest välised tundemärgid on samad.