03-04-2007, 06:43 AM
njah, sry, ise just ütlresite et vb siia kirjata, otsustage ära siis juba

Jossu Kirjutas:njah, sry, ise just ütlresite et vb siia kirjata, otsustage ära siis juba
13piisab Kirjutas:käesolev teema võiks endas sisaldada viiteid (kolmandate osapoolte) huvitavate kulgurite müügile. Otseloomulikult ei mahu siia siiski Ford Sierrad, Opel KadettE-d, "kärbses*ta-pleki-eemaldajad-laualambijuhtmelt" ning muu rämps.
valdo Kirjutas:...aga 1990. aasta ZILi ma küll siia ei paneks.Vabanda, ma ei pannud aastat tähele..
jurka Kirjutas:järjekordne gaz 53 on oma lõpusirgel. Saadaval jälle kõik jupid mis komplektses kabiinis olemas, VÄGA korralikud tiivad koos VÄGA korraliku vana tüübi kandlega ja radikaga,
fic Kirjutas:Ei ole. Kuulutus siin:jurka Kirjutas:järjekordne gaz 53 on oma lõpusirgel. Saadaval jälle kõik jupid mis komplektses kabiinis olemas, VÄGA korralikud tiivad koos VÄGA korraliku vana tüübi kandlega ja radikaga,
Vanatüübi kandlega ? Kas ei või olla 53F ?
Jossu Kirjutas:Kallur GAZ 3307...
Jossu Kirjutas:Kallur GAZ 3307
valdo Kirjutas:ok, sry, ei pand üldse aaastat tähele, lissalt paistis vana kastikasJossu Kirjutas:Kallur GAZ 3307
Teeme nii, et postitame siia ikka uunikumistaatuses isendeid. Ehk minimaalselt 25 aastat vanu. Mina lükkaksin seda piiri tegelikult veelgi edasi, nt 35 aasta peale ehk 1970ndate algusse. Ehk nt juba 1950-60ndate aastate isendid on piisavalt väärikad, et nende pakkumisest ükskõik kus võiks siin teada anda.