22-03-2007, 10:39 AM
Ehh ............ kaugel.Raam ja sillad pakuksid huvi aga transa jms. Kaugel.
stennadi Kirjutas:Mul isa käis siis seal kui see sinna toodi. Polnud veel väravast sisse lükatud. Isa pakkus, et ostab ära aga hinda taeti vist 20 tuhat pluss 10 tuhat dokkide eest vms. Tundus natuke palju tol hetkel sellise asja eest kus on ainult sillad ja kabiin.Minule pakkus 10K eest, aga metallina hea kui pooltki seda sai.
lamjak Kirjutas:Kaagid olid jätnud oma autod (80. lõpu Ford Sierra ja Honda Accord) lähedasele parkimisplatsile. Riivatud õiglustundega kodanikud lasid autode kummid tühjaks ja konfiskeerisid sealt varaste juhiload. Lisaks sellele seoti masinad terastrossiga kokku. Nendele autodele ilmusid peagi kirjad "OÜ Metallivargus", "FIE Varas" ja "Anna vanarauale uus elu!" Kuna samas lähedal peeti ka kohalikku jaanituld, jätkus uudistajaid ja ka rüüstajaid. Mõlemad autod kaotasid peeglid, Ford jäi ilma roolist ja käiguhoovastikust (ju neid oli kellelgi vaja). Istmeid ja bensiinipaaki täideti uriini ja muude vedelikega. Eemaldatud olid ka raadiod koos kõlaritega.
Sellises seisus olid autod siis, kui mina neid nägin ehk siis jaanipäevale järgnenud päevadel. Võimalik, et aja jooksul kahjustatakse neid veelgi.
oldmoped Kirjutas:Samas ei hakka kuusakoski hinda alla tingima, ei räägi, et "ma järgmine kuu tulen ostan kindlasti ära" jne jne
Tundub, et Sa ei ole viimase paari aasta jooksul proovinud kasvõi sümboolse hinnaga müüa mõnda vanemat sõidukit, millega endal aega tegeleda kahjuks ei ole ja mis teoreetiliselt võiks ju mõnele fanaatikule huvi pakkuda, aga ...
Igatahes, mulle tundub küll see hinnaklass täiesti vastuvõetav ja suurem, kui "vanatehnikahuvilised" ja "päästjad" on nõus maksma.
valdo Kirjutas:Selline uudis meedias - http://www.postimees.ee/060907/esileht/o...281285.php
valdo Kirjutas:Selline uudis meedias - http://www.postimees.ee/060907/esileht/o...281285.php
Kas nüüd on oodata, et hoovidest kaovad viimasedki seisvad autod, sh ka vanemad sõidukid ja uunikumid...
oldmoped Kirjutas:Tundub, et Sa ei ole viimase paari aasta jooksul proovinud kasvõi sümboolse hinnaga müüa mõnda vanemat sõidukit, millega endal aega tegeleda kahjuks ei ole ja mis teoreetiliselt võiks ju mõnele fanaatikule huvi pakkuda, aga ...
jurka Kirjutas:Palju väärtuslikku rändab Kuusakoski ja prügimäele ,kui majapidamisi müüakse ja renoveeritakse.
[...]
Ei kutsu kedagi naabrite järgi nuhkima ,aga info peaks rohkem liikuma.
Martti Kirjutas:Täna Tallinna emexis punast värvi 80.lõpu või 90. alguse Oldsmobile cabrio, ei olnud veel puruks jahvatatud ja isegi reg.number oli küljes.
aksel73 Kirjutas:[***]Jõhkardid on ka (vähemalt väliselt) täitsa kobedad VAZ-2108 ja AZLK-2141 Kuusakoskisse vedanud; kusjuures esimesena nimetatud mudel on ka Järva-Jaani varjupaigast seni puudu...