Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Kaader Paide keskväljakult,kaptenimundris Mati Nuude,paremal küljel ETV PAZ ,legendaarse ETV bussijuhi nn Tamme Volli juhtimisel.Tema praegusel ajal trollijuht.Selle bussi lõpp aga suht kurb,hävis tulekahjus.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Ei hakka waidlema,suurem osa jah Wändras tehtud .Aga Paides tehti ka wõtteid.
Postitused: 1,296
Teemad: 69
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Lugupeetud kinematograafia huvilised!
"GEORG" on kunstilinefilm, mitte dokumentaalfilm. Georg Ots sõitis omal ajal üldse vaid naise Pobedaga ja valdavalt kõmpis jalgsi. Filmis aga on talle pihku antud mingi kahe värviline Volga, mida neil aastatel Eestis üldse polnud.
Kasti Mosse on õigel aasta tausta kaadris, tegu on ühe esimeste kasti Mossedega, millel on hoopis teistsugune esiosa.
Kahjuks ei ole ka veel jõudnud ise ka veel filmi näha, küll aga kipun kohe kommenteerima... Lihtsalt neid kahte autot õnnestus mul kunagi reaalses elus natuke lähemalt vaadata.
Tõnu Piibur
5116265
Postitused: 256
Teemad: 4
Liitus: Aug 2004
Maine:
8
Ei ole mõtet pilli lõhki ajada. Neid pisivigu märkab vähem kui marginaalne hulk inimesi. Antud filmi juures on olulisem ajastu üldine tabamine - seda on seal ju ometi suudetud?
Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
Kas keegi teab sellisest filmist nagu Tallinn pimeduses midagi?
Kui selle teema alla ei sobi liigutage sinna, siis kuhu vaja!
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
tallinn pimedeuse-st tean ma päris palju kuna olen seal isegi väikest rolli mänginud
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
off topic, aga kas keegi teab kus selle filmi (candels in the dark)koopiat võiks saada, muusesas btr aeti raekoja platsi ja mängiti seal kitarri ning himutati ameerika turiste ppz-ga
Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
Mis selle filmi sisu oli ning kas seda kuskil näha ka saab, nagu DVD-l vöi VHS-l?