Olen kunagi Eestis näinud ka tavalist 706 RTO-bussi, kuid see ei pruukinud olla kohalikku päritolu. Oli ka vähemalt üka Ðkoda-röntgenbuss.
Uus pilt: üsna äkilise välimusega kupee.
Sbarro Stash, Pierre Cardini versioon.
Esitleti 1974, aga andmeid selle kohta, kui kaua ja mitmes eksemplaris seda toodeti, ei õnnestunud netist leida.
Tegu jah Sbarro Stashiga. Pierre Cardini versioon erines tavalisest vaid sisekujunduse poolest. Mootorite valik oli lai: 1.7-liitrisest VW-st kuni Mercedese V8-ni. Stashe olevat valmistatud veel 80-ndate alguses. Autosid tehti nagu teisigi Sbarrosid tellimise peale ja toodanguarvude avaldamist ei peetud ilmselt vajalikuks.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Jep, nii ta on. Trevi ja Beta 3a serie (alates 1979) olid samasuguse armatuurlauaga. Panen siia ühe pildi auto välimusest ka.
Huvitav, kas selliseid Eestimaa peal ka ringi liigub? Esimene ja viimane kord, kui ma mõnda Beta versiooni nägin, oli sajandivahetuse paiku Tallinnas, autoks oli must Trevi.
smolin Kirjutas:Muljetavaldav. Kogun armatuurlaudade pilte ja nii head pilti mul sellest veel polnud. Tänud vdp-le
Kui sa smolin soovid, siis ma võin sulle saata esimese pildi suurusega 2870 x 1905 pikslit ja koos Lancia logoga, mille ma pildimängu tarvis roolilt eemaldasin.
vdp Kirjutas:Huvitav, kas selliseid Eestimaa peal ka ringi liigub? Esimene ja viimane kord, kui ma mõnda Beta versiooni nägin, oli sajandivahetuse paiku Tallinnas, autoks oli must Trevi.
Kui sa smolin soovid, siis ma võin sulle saata esimese pildi suurusega 2870 x 1905 pikslit ja koos Lancia logoga, mille ma pildimängu tarvis roolilt eemaldasin.
Aitäh pakkumast, vast piisab olemasolevastki. Olen näinud kodumaise numbrimärgiga Trevit nii 6-7 aastat tagasi. Läbi autoakna piiludes ei tundugi armatuurlaud nii efektne kui fotol. Muuseas, armatuurlaua kujundas Mario Bellini, kes rohkem mööblidisainerina tuntud.
On nagu häguselt meeles, et kunagi esines üks selline Beta või Trevi siin foorumis, kellegi foorumlase autona.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.