denis23 Kirjutas:Võin öelda et Tallinna liikluses see on üsna harvaesinev auto.
Kuna sõidan keskelt aastaga Tallinna ja selle ümbruse piires 30 000 km plus igapäevased jalgrattasõidud siis usun et mul on suht adekvaatne pilt
Kokku regulaarselt sõitvaid autosid võib näpuotsas lugeda...
Kui viimased kaks aastad arvestada, siis liikluses olen järgmised autod näinud:
1. Siis see valge helesinise sisuga
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
mis on siin oli mõni aeg tagasi liikvel. See on korralik aga kere 2a. tagasi juba tahtis remondi saada.
2. Siis tean veel ühe pruuni värvi mis ringi sõidab.
3. Beezikas pikema kerega SEL mis Lustisõidul ka käinud.
4. Minu salatiroheline metallik
Ja veel nägin ühte musta rondi paar aastat tagasi...siis ühe USA-variandi hallivärvi, ka üsna väsinud auto. Ma arvan et need on piisavalt väsinud isendid, ei tea mis neis saanud on - kardan et muutusid kinnisvaraks.
Ja hoovides ja garaazides seisab need erinevas seisundis palju rohkem.
Mina olen siis selle valge omanik. W116-d on küll vähe, kuid otsisin endale võimalikult hea eksemplari. Taga on olemas originaal pagasiruumi matt, rattavahetuskomplekt koos originaalmõõdus rehvi ja veljega. Samuti on mul W116 manuaal. Ülevaatuselt läks ka puhtalt läbi, niiet väga rahul olen
Nüüd võtsin ta müügist ära ning teen ikkagi ise korda, nii väga on see auto meeldima hakanud. Roostet olen ka uurinud - sellega on nii,et tagumised rattakoopa ääred on läbi ning mõnes kohas on pinnaroostest. Põhja all on isegi originaalmastiks
. Õnneks pole tüüpiline W123 näiteks, et karbid läbi ning juhiiste lendab läbi põhja
Võiks ju musta numbri eksemplari teha, kuid mul on see Becker Europa, see on vale raadio, küll samast ajast. Lisaks on ta valget värvi, W116 on sellega pisut kahvatu. Plaan on värvida üle tumesiniseks.
Samuti on plaanis tuua Saksast AMG Pentad, esimesed AMG veljed.
16-tollistega näeb auto vähe soliidsem välja, 14-tollised originaalid kipuvad koobastesse ära kaduma
Kuid W116 on väga viis auto ning eesmärk on W116 450SEL 6.9-ni välja jõuda. 7380 autot tehti, rariteet missugune. Eestis on üks rariteet veel, 280SEL, mida toodeti minu mäletamist mööda 7000-8000 kanti. Selliste väärtus tõuseb tavakeredega võrreldes isegi 2-kordseks, nagu W108 ja W109 peal näha on.
Pensionifond missugune, peab ainult ootama
Tervitades,
Uku