Postitused: 1,289
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Ei ole mulgi häbi siia oma numbrisoov kirja panna - 150 paluks. See mul siiani olnud, läheb auto margiga kokku ja ilmselt tähistab ka kohta tulemuste üldarvestuses...
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 196
Teemad: 35
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Pean kurbusega teatama, et uued kuupäevad ei sobi mitte kuidagi graafikusse. Üle pika aja tuleb sõit vahele jätta. Kuradima kahju, ma ütlen.
Lugupidamisega,
Ida Limusiin
Harjutamine teeb meistriks (hiljem tsehhi juhatajaks).
Postitused: 338
Teemad: 64
Liitus: Sep 2004
Maine:
5
Kahju , et nii mõnigi vana tegija kõrvale jääb. Samas annab see hea võimaluse uutel talentidel kätt proovida , sest kohti tavaliselt vähem kui tahtjaid.Endal plaan kindlalt osa võtta ja masinaks endiselt Gaz 21.
Autod M 408 export, GAZ 21 ja Saab 96 "küülik"
Postitused: 151
Teemad: 11
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
28-01-2008, 15:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-01-2008, 15:13 PM ja muutjaks oli
Chobram.)
Natuke vähem kui kuu Talveralli alguseni, huvitaks sellised asjad nagu konkreetsed osavõtutasud jne. Aga muidu ikka jõudu korraldajatele
Varuosad, uued ja kasutatud rehvid! maario@carbox.ee 5659502
Postitused: 4,179
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Kohe tegelen asjadega, põhimõtteliselt on hinnad ja asjad olemas, pean "keskmise" välja arvutama. Teen ka eraldi regamise teema, kus juba siis inimeste arv, lõunatajad, õhtustajad, ööbijad on olulised.
Postitused: 51
Teemad: 0
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Tere. Olen algaja uuniku entusiast ja soov osa võtta Talverallist. Mis ja kus seda võimalik teha oleks? Registreerimine ja muu selline asjaajamine.
I´l Drive FORD Taunus 1973 2D. 2,0l.
Mamba is Black where ever you go! few Fords!
Postitused: 130
Teemad: 97
Liitus: Nov 2004
Maine:
0
Tekkis uus küss.
Kuna villis müüdud ja asemele ostetud Cherokee aastast 88.
Siis kas sellega lastakse osalema? Autol vanust 20 aastat ja esmaesitlus sellele Cherole toimus 1984.
Andres
Postitused: 208
Teemad: 26
Liitus: Feb 2005
Maine:
0
Nii on korraldajate poolt varem nagu mainitud:
Autod mudeli esmamainimise aastaga 1980 ja varem, kuid mitte uuema väljalaskeaastaga, kui 1984
Samas minuteada pole kellegil keelatud esineda uuema autoga aga ma arvan, et kui sa ise pead 20a. vana Cherokeed uunikuks ja sobilikuks sellele üritusele siis miks mitte?See ju tunnetuse küsimus niiet kui endal imelik ei ole siis tere tulemast!
Postitused: 41
Teemad: 1
Liitus: Jan 2008
Maine:
1
unic-härra Kirjutas:Tekkis uus küss.
Kuna villis müüdud ja asemele ostetud Cherokee aastast 88.
Siis kas sellega lastakse osalema? Autol vanust 20 aastat ja esmaesitlus sellele Cherole toimus 1984.
Andres
Just my 2 pennies - minu meelest ei ole tegemist unikaalse sõidukiga. Tegemist on laiatarbesõidukiga. Kindlasti ei ole tegemist halva sõidukiga (isegi sellisega sõitnud ja suht pikalt).
Lugupidamisega,
Grupp Seltsimehi
GAZ 31013 ('92&'93), ZIL 131 '80
Postitused: 398
Teemad: 41
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Oota ära kuni osalejad on startinud, siis küsi priidult 1 legend ja sõida sabas järgi. Sõidad ilma registreerimata. Mina "osalesin" 2002 aasta Almeraga sedamoodu eelmine aasta.
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!
Postitused: 552
Teemad: 8
Liitus: Feb 2006
Maine:
2
Jah , vabad teed ju. Väljaspool arvestust või siis eriti vabas klassis?
Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !
Üks 2001a Busso ongi ainult.
Postitused: 130
Teemad: 97
Liitus: Nov 2004
Maine:
0
see kah variant , et niisama kruisida .
Samas võiks ju vabaklassi moodustada ?
Postitused: 4,179
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Põhimõtteliselt paneks ma Sinu hea meelega kas kõige ette või kõige taha. Parema meelega ette, et vajadusel (sest kurat, egas see lumi taeva jää) tuisanud teedele neliveoga triibud sisse teha. Mõtleb veel.
Postitused: 151
Teemad: 11
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
Mix osaleda ei saa? Pole registreerunute nimesidki kuskil üleval veel ju :S Anna aga märku ja kui konkreetne registreerimise teema, siis pane nimi kirja.