28-02-2008, 23:36 PM
Kuna jäin siin ring tagasi vahele, siis küsiks nüüd - mille poolest erines 255 aastatel 2002-2003 teistest ?
oxygen Kirjutas:Kas see oli lihtsurelikule nähtav erinevus. St kas seda on võimalik liigitada mälumängu kategooriasse või oli see miski tehniline erinevus.
Taylor Kirjutas:No ma pakun et selle redeli poolest mis veel
Taylor Kirjutas:No ma pakun et selle redeli poolest mis veel
Regardman Kirjutas:Teatud struktuurilised erinevused 2. seeria trollidel on konstantsed. Lollusi pole mõtet pakkuda kui ei tea.Taylor Kirjutas:No ma pakun et selle redeli poolest mis veel
255 pole kunagi redelit omanud.
oxygen Kirjutas:Teatud struktuurilised erinevused 2. seeria trollidel on konstantsed. Lollusi pole mõtet pakkuda kui ei tea.Ümmargused tuled olid vaid üksikutel trollidel (kindlalt mäletan 216,287), aga seda 90-ndate keskpaigas, mitte enam sellel sajandil.
Mashkes olev 2002. aasta pilt ei näita ees küll mingit erinevust. Ise ma kahtlustan kojameeste asendit, et võisid olla keskel koos, aga ma hästi ei usu. Millistele 14tr-idele muidu need 9tr-ide ümmargused silmad pähe pandi?
EdR Kirjutas:Eks üleni valgeks värvitud ninaots?Kindlasti oli veel teisigi trolle üleni valge ninaotsaga.
oxygen Kirjutas:Kõik Algi depoo masinad olid valge ninaga.OT, aga ma pole veel siiamaani aru saanud, mis mustamäe teel olev depoo suleti???
crazy Kirjutas:oxygen Kirjutas:Kõik Algi depoo masinad olid valge ninaga.OT, aga ma pole veel siiamaani aru saanud, mis mustamäe teel olev depoo suleti???
crazy Kirjutas:255 oli ilus, esimesed alumised küljeluugid olid ka valged.EdR Kirjutas:Eks üleni valgeks värvitud ninaots?Kindlasti oli veel teisigi trolle üleni valge ninaotsaga.
PargiJumal Kirjutas:2002-2003a Oli juhiks Noppel, kus ka mingil perioodil oli peeglitel kronsteinid ning esiosa küljelt oli valgeks jäetud......kuid kas kas seda küsija mõtleb?Jumal vastas kolme asja. Kui õige vastus on see, et juhiks oli Noppel, siis me ilmselt kõik täname huvitava küsimuse eest.